Обява

Свий
Няма добавени обяви.

коловете ми протекоха - ОТНОВО ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: коловете ми протекоха - ОТНОВО ?

Колеги да ви се похваля направих си ремонта на коловете сам . Благодаря на всички които написаха своето мнение в темата . Мисля че всичко мина добре но има един проблем сега . Семерингите които взех са с 0.5мм по високи и зегерката която ги даржи от горе не може да влезне . Ще има ли проблем ако не я сложа а да сложа само прахосабиращите семеринги . Аз си мислех точно под семерингите имаше една шаиба не може ли да я махна за да влязат семерингите на пълно и да си сложа зегерката от горе ??
    жена,кола и мотор колкото повече ги ръчкаш толкова по хубаво им става :wink:

Коментар

изпили семерините от долната страна ама трябва да е равна масата и няма ядове ако другите размери са точни!
      Опел Корса В 1,4 82 коня
      Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
      Ямаха ХТ 600Е
      Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнение
        изпили семерините от долната страна ама трябва да е равна масата и няма ядове ако другите размери са точни!
        Това хубаво, но той май ги е сложил вече. Сега едно ново вадене и слагане ще ги деформира. Ако се движат свободно, значи не е точният размер. Долната страна значи вътрешната. Без зегерката ще ти ги изплюе. Значи са намерили прахосъбиращи семеринги, а?

Коментар

Всичко стана момчета днес сложих от горе старите семеринги за да не наранявам новите и ги набих още малко после извадих старите и сложих зегерката . Не легна точно както тряабва малко по стегнато влезна и мисля че ще даржи
          жена,кола и мотор колкото повече ги ръчкаш толкова по хубаво им става :wink:

Коментар

Първоначално публикуван от lud__Zaek Преглед на мнение
            Всичко стана момчета днес сложих от горе старите семеринги за да не наранявам новите и ги набих още малко после извадих старите и сложих зегерката . Не легна точно както тряабва малко по стегнато влезна и мисля че ще даржи
            И aз така вкарах семерингите и станаха перфектно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X