Обява

Свий
Няма добавени обяви.

спирачен диск-от къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• спирачен диск-от къде?

от къде мога да си взема нов спирачен диск за предната спирачка на хл600р
    колко горе долу ще излезе да го поръцам и от къде по възможност ще пристигне за по малко от 1 месец !?!?!

а някъде правят ли дискове

Нов,с поръчка в БГ само BULTRACO...там има "цени" и цени...но наи хубавото е че всичко поръчано идва до 10-12 дни...нито ден по рано нито ден по късно...виж..ако те устроива цената..деистваи..аз лично от тях съм доволен
    Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

След съветването за цени в Бултрако - може да видиш темата за "Карловси Пиньони" - там има линк за сайта им - те правят и дискове ... отзиви за дисковете обаче няма ... ако решиш да взимаш от тях - надявам се после да пишеш впечатления ...
      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

абе знам ги аз карловските пиньони и съм си поръчал...само дето стана 3-та седмица и още няма никой
        за дискове нямат никаква информация на сайта

Коментар

А няма ли от някой друг мотор взаимозаменяем?
          "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
          А+
          LZ1DRZ

Коментар

ми не съм проверявал в интерес на истината дали ще стане от друг мотор

иначе е диаметър 240мм
            а разстоянието м/у центровете на срещуположните болтове е 140мм
            4 дупки

ето такъв е диска ама не е на вълни

Коментар

Първоначално публикуван от PBear
              абе знам ги аз карловските пиньони и съм си поръчал...само дето стана 3-та седмица и още няма никой
              за дискове нямат никаква информация на сайта
              Обади се на телефона защото поръчките в сайта нещо не стават.
              Аз бях поръчал пиньни но като се обадих човека каза че не е получил поръчката в нета. След разговора по телефона пиньните стават за два дена
              2010 CRF 250 R

Коментар

вземи си или от бултако оригинален
                или брейкинг от макея ако ти се дават 200-250лв
                ако не ти се дават може да ти поръчаме отщатите 130лв горе долу ще излезе предполагам ама ще го чакаш поне 3седмици ако не и повече
                от карлово пробвай питай дали ще ти го направят ще е най евтин и бързо ще стане
                аз имам една хонда ако става от нея бих ти го дал а аз да взема некой брейкинг и тва май е вариант

Коментар

така...
                  за сега си намерих алтернатива май

въпросът е от къде да си взема парче стомана с размери 300х300х5 мм

иначе ще ми направят този диск (нарисувал съм го набързо)

за около 60 кинта

Коментар

По-добре не рискувай с "парче стомана" щото кой може да ти гарантира каква е. Все пак спирачките са особено важни за здравето на човека
                    2010 CRF 250 R

Коментар

е то хубаво...
                      но 250 лева няма никакъв шанс да ги събера за по малко от 2 месеца
                      + това имам да събирам и още пари за спирачен апарат за да стане мотора готов за каране та направо да отпиша и тоя сезон

Коментар

Първоначално публикуван от PBear
                        е то хубаво...
                        но 250 лева няма никакъв шанс да ги събера за по малко от 2 месеца
                        + това имам да събирам и още пари за спирачен апарат за да стане мотора готов за каране та направо да отпиша и тоя сезон
                        Добре дошъл в клуба
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Ами какво ти е на стария диск??
                          купи си втора употреба по-добре.В Дупница някъде трябва да излезе.
                          6тото с тоя варянт дето си го измислил,6те изхар4и6 60те лева и после пак 6те трябва да събира6.А може и за доктори да даде6 някой лев
                          К. Кулев

Коментар

стария диск е спукан и износен а спирачния апарат тече и няма никакъв шанш да се извадят накладките.....незнам тоя идиот преди мен какво е правил..
                            иначе двигателя и окачването са на 6

знам че е опасно да се кара с правен диск и изобщо с правени части които са важни, но ако трябва да купувам нов диск и апарат наистина ще пропусна целия сезон

Коментар

Добре.а ти порвери ли колко сртрува в Бултрако? обикновено на старите шосеини мотори..т.е. модели на Хонда..предо 90-та задните дискове за горе долу сущите като предните на еднурото...поне аз така съм забелязал,познати са правили change... вий провери си...но аз лично не бих си направил диск...преди време си бяь взел wave диск на бракинг за ямахата за отпред...доста по дебел от стария..но самия материал от които беще изработен...мн специфичен..сега момчето което я кара спира само с предната спирачка..а кара крос...а по принцип дискут беше поручан за отзад...но по стечение на обстоятелствата се оказа отпред...взаимно заменяеми се оказаха
                              Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X