Обява

Свий
Няма добавени обяви.

спирачен диск-от къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ами може би днес ще отида да питам колко пара са и ще му мислим
    иначе супер мн ме кефят wave роторите но за тях хептен няма да имам пари

а въпросът с апарата как стои...предполагам че там поне мога да си взема 2-ра ръка и да се окаже хубав
    бтв моя си е оригиналния на хонда хл600р 87г. но искам нещо по добро, знам че в завода са го смятали и тн, но според мен е малка спирачната сила...
    дупките на самия апарат са на 65мм а тези на скобата която го държи за вилката на 102мм...

Коментар

ако ти стане от моята хонда бих ти го продал а аз ще си взема брейкинг а мисля че ще стане щото и тя е с 4 дупки почти сигурен съм че ще стане
      почти не е износен на хондата ми диска CR250R съвсем леееко в средата е по тънък а все пак си е оригинален

Коментар

Аз също трябва да си купувам диск...Ако не стане на Хондата на човека може ли аз да се наредя на опашката за този диск
        [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

на твоята съм 98,9% сигурен че ще стане щото е хр

Коментар

ОК тогава значи съм на опашката))))))))) кеф))че моя в средата е сигурно 1,5 мм станал....
            [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от PBear
              така...
              за сега си намерих алтернатива май

въпросът е от къде да си взема парче стомана с размери 300х300х5 мм

иначе ще ми направят този диск (нарисувал съм го набързо)

за около 60 кинта
              аз си правих такъв диск от циркуляр за рязане на камани, беше супер спираше страхотно, никакво биене, въобще като оригинален, докато не го свалих един ден за нещо друго и не можах да повярвам, беше крив като конус и пукаше като капачка от буркан. ако искаш обади се да видим този апарат дали е за хвърляне или просто е пълен с боклук!
              Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
              0884837709
              0878383528

Коментар

ами за диска май ще си взема нов....
                но иначе апарата е за боклука определено
                то има и някви следи по него от падания ли са от чук ли са незнам

Коментар

Митко от Троян прави дискове.

обаждал ли си се там
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X