Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUZUKI DR250S ЗАПИТВАНЕ!!!!! - не връща буталото на задната спирачка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: SUZUKI DR250S ЗАПИТВАНЕ!!!!! - не връща буталото на задната спирачка.

Добре ве човек ко се заядаш, ся видях си грешката признах си я, поправих я

Ако нежелаеш да ми помогнеш НЕДЕЙ, но не виждам смисъл да спамим заради една правописна грешка. След като аз просто попитах как да си преодолея проблема
    [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=433"]Денем почивай, за да може нощем да се наспиш.[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]

Коментар

Благодаря много аз пък съм свалил сичко а то можело само наклатките
      При мен е малко по различно но клипчето ме насочи достатъчно

благодаря отново отивам да видя какво ще направя
      [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=433"]Денем почивай, за да може нощем да се наспиш.[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Patrician Преглед на мнение
        Добре бе човек какво се заяждаш, сега видях си грешката признах си я, поправих я

Ако не желаеш да ми помогнеш НЕДЕЙ, но не виждам смисъл да спамим заради една правописна грешка. След като аз просто попитах как да си преодолея проблема
        Колега Слави е последният човек който ще се заяжда с някой...а между другото ти що не гледаш видеото в момента а пишеш врели некипели...
        Не ме ли разбра вниманието ти трябва да е като на секс филм....айде и успех.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Колега Слави е последният човек който ще се заяжда с някой...а между другото ти що не гледаш видеото в момента а пишеш врели некипели...
          Не ме ли разбра вниманието ти трябва да е като на секс филм....айде и успех.
          Колега... нямам думи... сори за спама, но просто... Пиша от пода - на долния етаж!
          Последно редактирано от господин никой; 14-07-08, 16:55. Причина: Добавка...

Коментар

Гледах клипчето но мойте спитачни машинки за по различни, но доста ми помогна благодаря за което

сега друго Спирачната течност имали значение дали е за кола или за мотор и ако няма може ли да се долее някаква друга спирачна течност или трябва цялат система да се смени изцяло

Коментар

Гледах клипчето но мойте спирачни машинки са по различни, но доста ми помогна благодаря за което

сега друго Спирачната течност имали значение дали е за кола или за мотор и ако няма може ли да се долее някаква друга спирачна течност или трябва цялат система да се смени изцяло
              Ти системата остави на майсторите, смени само цялата спирачна течност.
              А каква е, тоест ДОТ-4-5...виж пише го на капачето на спирачната помпа на предната спирачка.

То и жените не са еднакви но се обслужват по един и същи начин..поне така ме е учил дядо.

Коментар

Гледах клипчето но мойте спитачни машинки за по различни, но доста ми помогна благодаря за което

Смени си спирачната течност. И отпред и отзад.
                Използвай САМО DOT 4!

Коментар

То и жените не са еднакви но се обслужват по един и същи начин..поне така ме е учил дядо.
                  Дам сигурно има нещо вярно. А правописа наистина ми е УЖАСЕН, но само днес, защото тези спирачки ме подлудиха. Сичките болчета заядаха, немогат да се развият, изпръсках един спрей по тях, счупих два шестограма и за капак няма накладки в магазина и трябва да чакам доставка. Та и за това е проблема с правописа, подскачам по клавиатурата без да прегледам какво съм написал.
                  Разбрах вече как става номера с накладките, разбрах за течността

И благодаря на всички който ми оказаха съдействие.

Коментар

Сега искам да гледаш внимателно все едно ти е първият секс филм в живота...и после пак докато го научиш на изуст. PLAY
                    Като гледам как ги сменя и цвета на ръкавиците, мога да се хвана на бас, че тоя монтьор е бил гинеколог.

Коментар

Имам една бележка
                      Като разтваряте накладките внимавайте как натискате диска защото ще го изкривите
                      MG RACING

Коментар

Чинела както винаги вади някое асо от ръкава-направо му се чудя как ги намира тия клипчета.Браво!
                        Между впрочем не го прави тоя номер да си отваряш накладките с отверка-аз най-редовно си кривя дисковете.Най-готино става със зегер клещи.
                        Така както описваш проблема почти сигурно ти е клеясало буталото на спирачния апарат.Вариантите са два:
                        -да го раздвижиш-сваляш накладките и спирачния апарат и прибираш буталото навътре.После напомпваш на педала докато излезе-гледай да не преиграеш , че ще ти пльосне в ръцете.И така 5-6 пъти.Ефект има но е краткотраен.
                        -да разглобиш и да промиеш/продухаш цялата система-така става най-добре , но лошото е че може да скъсаш гумичките при демонтажа и особено при монтажа.
                        LUCAS,ATE и TEXTAR препоръчват смяна на спирачната течност на всеки две години(не доливане,смяна) дори и всичко да е наред.Аз лично си я сменявам всеки сезон.Не можеш да си представиш каква кал излиза отвътре.
                        От пет години карам със сп течност на Лукас(автомобилна ДОТ4) и никога не съм имал проблеми-става дума за ТТ600.
                        Успех!
                        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                        Джон Кенеди

Коментар

Така съм направил сичко, свалих напръсках със спрей против келясване и ражда, Обаче ми бавят накладките от магазина и уж чакат поръчка, днес направих заявка на още едно място. А при смяната на течноста ме притеснява после обезвъзушаването как да позная че съм обезвъздушил

Благодаря за компетентните мнения много ми помагат

пФФФ само се излагам.
                          Последно редактирано от Вальо (Patrician); 18-07-08, 01:07. Причина: неграмотност

Коментар

ХАхаххХАХАХхаХХАххахахХАХАХха
                            Съжалявам пич , ама просто не можах да се сдържа... пробвай преди да публикуваш поста си да го прочетеш веднъж на глас , ей така да чуеш дали ти звучи нормално.

Коментар

Така съм направил сичко, свалих напръсках със спрей против келясване и ражда, Обаче ми бавят накладките от магазина и уж чакат поръчка, днес направих заявка на още едно място. А при смяната на течноста ме притеснява после обезвъзушаването как да позная че съм обезвъздушил

Благодаря за компетентните мнения много ми помагат

пФФФ само се излагам.
                              Нанизваш на пробката един прозрачен маркуч(естествено трабва да влиза плътно).Когато започнеш да обезвъздушаваш през маркуча започва да излиза спирачна течност в която в началото има мехурчета.За да си сигурен че в системата няма въздух , обезвъздушаваш докато от пробката спрат да излизат мехурчета.
                              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                              Джон Кенеди

Коментар

А пък ако не иска да се обезвъздуши с помпане, вземаш една спринцовка по-големика с маркуч и натикваш течността през щуцера, а откъм помпата изсмукваш. Макар че това не е най-редния вариянт, защото ако всичко е ОК по системата ти няма да се наложи да прибягваш до него.
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X