защо не ми се връща задната спирачка по точно накладките моля ви помогнете!!!!!!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
SUZUKI DR250S ЗАПИТВАНЕ!!!!! - не връща буталото на задната спирачка.
Свий
X
-
До: SUZUKI DR250S ЗАПИТВАНЕ!!!!!
Kaкъв е по точно проблема. Чувствително ли задържат или просто тракат и подскръцват. Кко задържат чувствително значи ти е здала багажа попата. Поне на мен ми беше и то от некачествено масло което ми бяха наляли като съм го купил и съответно забравил да сменя. Ако тракат значи са итдавна за смяна накладките.KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikisanderman Преглед на мнениена две седници чисто нови и вече са почти на желязо !!!!помагаите !!!!
Не си купувай накладки под 30 лева! Взимай само маркови от истински магазини. Аз съм сменял и на едно излизане....
Не ти се връщат, защото трябва да сложиш грес на 2-е оси , на които плува спирачния апарат. Внимавай да не скъсаш маншоните!!!
Коментар
-
Ако хидравличната система ти е мръсна и запушена никогя няма да ти се върне буталцето, имам предвид помпата маркуча и апарата.
Разглобявай всичко наред и продухвай и чисти.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
До: SUZUKI DR250S ЗАПИТВАНЕ!!!!! - не връща буталото на задната спирачка.
И аз имам Нужда от помощ как да си сменя накладките има ли нещо по усобенно Щот те нали са две наклатки отзад и две отпред. Немога да сваля едната от задните наклатки и буталото дето тика накладките немога да го сърна назад щот излезе напред
СПЕШНО ако може че съм пръснал сичко а стъмнилисе и да остане за утре няма да помня кое от къде е
Ко да праяПоследно редактирано от Вальо (Patrician); 14-07-08, 15:19.[URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=433"]Денем почивай, за да може нощем да се наспиш.[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]
Коментар
-
По принцип мисля, че съм се научилНо човек се учи до като е жив. На секи може да се случи да сбърка
И като върна буталцето ще мога да сваля и другата ???
а после просто ги закрепям по същия начин така ли ????[URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=433"]Денем почивай, за да може нощем да се наспиш.[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Patrician Преглед на мнениеПо принцип мисля, че съм се научил?
MG RACING
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар