Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUZUKI DR250S ЗАПИТВАНЕ!!!!! - не връща буталото на задната спирачка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SUZUKI DR250S ЗАПИТВАНЕ!!!!! - не връща буталото на задната спирачка.

защо не ми се връща задната спирачка по точно накладките моля ви помогнете!!!!!!!!
    ||=|| (()) ||\|| ||)) //-\\™

До: SUZUKI DR250S ЗАПИТВАНЕ!!!!!

Сигорно са за смяна !?! А може и да има проблем с буталната помпичка !?!
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Kaкъв е по точно проблема. Чувствително ли задържат или просто тракат и подскръцват. Кко задържат чувствително значи ти е здала багажа попата. Поне на мен ми беше и то от некачествено масло което ми бяха наляли като съм го купил и съответно забравил да сменя. Ако тракат значи са итдавна за смяна накладките.
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

на две седници чисто нови и вече са почти на желязо !!!! помагаите !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от nikisanderman Преглед на мнение
          на две седници чисто нови и вече са почти на желязо !!!! помагаите !!!!
          Не си купувай накладки под 30 лева! Взимай само маркови от истински магазини. Аз съм сменял и на едно излизане....
          Не ти се връщат, защото трябва да сложиш грес на 2-е оси , на които плува спирачния апарат. Внимавай да не скъсаш маншоните!!!

Коментар

провери да не е клеясало буталото на спирачния апарат,сащо провери и водачите на апаратчето.
            Андрей Андреев

Коментар

апаратчето доста лопа
              какво да правя???? моля помагаите чи не искам в разгара на сезона да неам моторетка!!!!

Коментар

На първо време се научи да описваш по-добре проблема...
                Накъде "лопа" апаратчето? Осите здраво ли са захванати? Има ли разхлабени болтове? ... ... ...
                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Ако хидравличната система ти е мръсна и запушена никогя няма да ти се върне буталцето, имам предвид помпата маркуча и апарата.
                  Разглобявай всичко наред и продухвай и чисти.
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: SUZUKI DR250S ЗАПИТВАНЕ!!!!! - не връща буталото на задната спирачка.

апарата лопа на ляво на дясно пребва ли да има някъкви гумички там защото сега има само малки парченца един познат каза чи ми са се разбили гнездата кадето влиза това казанче.

Коментар

И аз имам Нужда от помощ как да си сменя накладките има ли нещо по усобенно Щот те нали са две наклатки отзад и две отпред. Немога да сваля едната от задните наклатки и буталото дето тика накладките немога да го сърна назад щот излезе напред

СПЕШНО ако може че съм пръснал сичко а стъмнилисе и да остане за утре няма да помня кое от къде е

Ко да прая
                      Последно редактирано от Вальо (Patrician); 14-07-08, 15:19.
                      [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=433"]Денем почивай, за да може нощем да се наспиш.[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]

Коментар

Първо се научи да пишеш ГРАМОТНО!
                        Няма нищо специално...пръсткай с ВД40 буталцето и отвори казанчето за спирачната течност(за да има накъде да отиде като върнеш буталцето)
                        MG RACING

Коментар

По принцип мисля, че съм се научил Но човек се учи до като е жив. На секи може да се случи да сбърка

И като върна буталцето ще мога да сваля и другата ???
                          а после просто ги закрепям по същия начин така ли ????
                          [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=433"]Денем почивай, за да може нощем да се наспиш.[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Patrician Преглед на мнение
                            По принцип мисля, че съм се научил ?
                            Ами НЕ не си се научил...!!!
                            MG RACING

Коментар

Сега искам да гледаш внимателно все едно ти е първият секс филм в живота...и после пак докато го научиш на изуст. PLAY

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X