Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РЕМОНТ НА ПРЕДНИЦА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бучака ми се обади преди време, че има хубава фирмена предница за разкарване Не била скъпа и търсеше "наш човек" да го обзаведе, но не знам какво стана
    0887302625 - Станислав Бучаков
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Говорих с Бучака - 50мм нормална предница WP (не е ъпсайсд-даун) с предпазители, мостове, спирачен апарат, маркуч, помпа, диск(къдрав), джанта 21" с ос - 1000лв.

Коментар

от някой ктм ли е
        или е специална някоя

Коментар

Не мога да разбера как изпуска штото няма масло от никъде, сухи са семерингите, като ги взех беше добре, прибирам се, не съм ги слагал и единиа пак по ниско стои
          I got 5 on it

Коментар

В някоя от по-старите теми се коментираха тези паьоли предници ктм-ските може ли някой да ми даде координати на човек който продава такава предница. Трябва ми за чопър предполагам няма да е проблем за него понеже вилката е доста изнесена напред и в общи линии натоварване има когато тръгне да се спира. Понеже имаше доста негатвни изказвания за тях че нямало да издържат за яко каране. А и как стои проблема с намиране на предна капла и тройници, един приятел имаше такава предница обаче беше само коловете и апарата без диск и капла

Коментар

Тук в Карлово мисля, че имаше такива мисля, че бяха по 90 лв. но трябва отново да питам... и са само колове и са от КТМ ... (кросови са)
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Ти нали искаше да си купуваш такива какво стана? А случайно някои да знае какъв диаметър са, дали ще ми станат на мойте тройници или други ще трябва да търся. Те май с апарата се продаваха, или отделно го продават? Ако можеш да поразпиташ ще съм ти много благодарен

Коментар

продават се само коловете без тройник без апарат без капла без нищо друго
                  иначе са чисто нови
                  от някакъв стар модел ктм но са си обратна предница всъщност с винтове за регулировки и т.н.

Коментар

Ама за чопъра няма да са проблем нали?

Коментар

Нека каже който знае това масло подходящо ли е за предница на KMX-200 ,защото ми се струва малко твърда предницата с него.Кажете с какво масло е по добре.

Коментар

15 W Е много голям вискозитет. Трябва да е под 10 или направо 5-ица
                        Живей за всеки дъх!

Коментар

WOW , 15 is too much !!!
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

2,5W или 5W
                            Поне за КХ така препоръчват.
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X