Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РЕМОНТ НА ПРЕДНИЦА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от sabin
    Това определено не е от маслото!
    Или ти е натегнат много ребоунда или са ти раждясъли лагерите по задното окачване.
    Ъм аз изобщо имам ли Ребаунд ?
    В смисъл.. има нещо като ръчка, която като я завъртя и ми се натягат пружините и вози по-твърдо (направено е за 2-ма човека тая "екстра" )
    Ако на това се казва ребаунд - не, не е натегнат за 1 човек е направен а амортисиорите за 2 и мисля че са от кросово ЧЗ но не съм сигурен.. ще ги отворя някой ден и ще видя де.. благодаря все пак за информацията Събине
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Нешто или тоя маистор ме е вратнал или предницата нешто не е наред, уж каза готова е прибирам се свалям ги от колата и единия пак по нисък и мек, там уж ги гледах пробах, беше сичко наред, възможно ли е от возенето в колата да се развалят пак? Според мен не би трябвало . Не ми се ште да говора против маистора ама... и в понеделник пак ше хода.
      I got 5 on it

Коментар

Първоначално публикуван от Zigzauer
        Нешто или тоя маистор ме е вратнал или предницата нешто не е наред, уж каза готова е прибирам се свалям ги от колата и единия пак по нисък и мек, там уж ги гледах пробах, беше сичко наред, възможно ли е от возенето в колата да се развалят пак? Според мен не би трябвало . Не ми се ште да говора против маистора ама... и в понеделник пак ше хода.
        Както и друг път съм казвал - перфектни майстори няма!

Затова и аз си правя всичко по мотора сам, ако нещо сгреша, по добре да съм си сгрешил сам и съм се научил, а не някой да ми се учи на моят мотор, както става в повечето случай.

Баджо ги разбира амортесиорите, но явно е пропуснал нещо. Лошото е че може да се наложи да ти се направи по скъп ремонт...

Коментар

Каза ми че сичко си било наред само са изпуснали, или да ми ги направи качествено или да ми върне парите не шта по скъп ремонт, ако ми беше казал от начало повече нямаше да приема, штото иначе един вит той мами хората, не ли така? за повече пари ше си купа нови!
          I got 5 on it

Коментар

Каза ми че сичко си било наред само са изпуснали, или да ми ги направи качествено или да ми върне парите не шта по скъп ремонт, ако ми беше казал от начало повече нямаше да приема, штото иначе един вит той мами хората, не ли така? за повече пари ше си купа нови!
            Може да е нещо елементарно... като отидеш при него ще разбереш...

Коментар

Принципно ремонт на предницата може да стигне много - много пари. Смяна на семерингите, маслото и лагерите е над 300лв ако е с оргинални части. Ако буталото ти е прецакано или регулировките още повече. Добре дошъл в клуба.

Коментар

Вапроса не е само за парите, говора по принцип че не може така,
                не си ли съгласен, иначе в клуба съм отдавна, мотора ми е любовница и сичко давам за него . Колко струва една предница нова горе долу.
                I got 5 on it

Коментар

Тук сега Жоро Хаджиев ако се обади пак и каже сумата .... "около 7-800....0 лв. " и може да се тръшнеш на земята..
                  [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                  [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                  [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Но все пак предполагам, че до 1500 лв. можеш да намериш 2 доста добри кола за ЦР-ката си ...но от тук вече Събин ще е най компетентен по темата..
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

слагам ги и го засилвам в Струма и да си е... м...
                      I got 5 on it

Коментар

слагам ги и го засилвам в Струма и да си е... м...
                        Спокойно, ще свикнеш със тези цифри във форума, в началото и аз бях доста шокиран, но се свиква
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Вапроса не е само за парите, говора по принцип че не може така,
                          не си ли съгласен, иначе в клуба съм отдавна, мотора ми е любовница и сичко давам за него . Колко струва една предница нова горе долу.
                          Неприятно е, но ето ти и 2-ри вариянт. Взимам да ти правя предницата, питаш колко, казвам ти като я разглобя ще ти кажа. Разглобявам я, казвам ти какво и е, и че ремонта ще струва 300+ лв. и ти ми викаш "много ми е" и си я взимаш с идеята да отидеш при някой по-евтин майстор, но аз пък ти взимам 100лв за диагностика, защото съм я разкостил цялата и после трябва да я зглобя. В крайна сметка пак си недоволен и аз съм педе**** Пак ти казвам, Баджо ги разбира окачванията можеби най много в БГ, така че довери му се и го остави да ти оправи предницата... и да се надяваме че нямаш ниакаъв сериозен проблем ами е нещо елементарно...

Коментар

Ништо не сам казал и аз така мисля че може да е нешто супер елементарно, на секи се случва да збърка . Ако искам нова предница колко пари ориентировачно?
                            I got 5 on it

Коментар

Ништо не сам казал и аз така мисля че може да е нешто супер елементарно, на секи се случва да збърка . Ако искам нова предница колко пари ориентировачно?
                              Нова - като чисто нова е над 2000лв, но почети нова можеби няма да е повече от 1000лв, а втора употреба в яхиново примерно - може би към 300-400лв, но не е ясно дали ще стане на мостовете ти+спирачният апарат може да иска планка+оста може да е с друг размер.

Коментар

върни я на баджо да ти я дооправи
                                за нова.....не си и и помисляй
                                струва повече от мотора
                                най вероятно е нещо дребно за дооправяне по твоята
                                аз на моя предишен ср докато да я оправя я разглобявах почти през ден
                                накрая и размених втулките
                                сложих тази от десния на лувия кол
                                защото по принцип този кол на който е спирачният апарат е много по натоварен и се износват втулките му много повече
                                и дори и с нови семеринги бързо протича
                                за това размених втулките и смених семерингите и доста време след това го карах
                                много готини моторетки са тия ср и

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X