Жоро, имаш ли случайно някоя снимка на тези приспособления?
Събине, уж гледах внимателно за да запомня как става, а не ми дойде на ум да снимам, но като ида напролет в Австрия ще направя снимки на цялата техника
Жоро, имаш ли случайно някоя снимка на тези приспособления?
Събине, уж гледах внимателно за да запомня как става, а не ми дойде на ум да снимам, но като ида напролет в Австрия ще направя снимки на цялата техника
Да запомниш е трудно, особенно ако не ти обесняват всяка стъпка. Има много книги по въпроса с картинки и обяснения, не е толкова сложно. Аз си сменям сам маслото още от първият ми мотор. Ако трябва да си смениш семерингите вече става по сложно, защото ти трябват вече набивачка за семерингите, отделно и при избиването може да си контузиш лагерите. Със задният амортесьор нещата са още по сложни, трябват ти специялни инструменти за пълненето с азот на задницата, а и отделно е много по деликатна работата.
Е аз значи съм сънувал, че си сменям маслото на мойте
... значи трябва да почерпиш!
Винаги!
Смяна на маслото на задният амортесьор е необходимо веднъж на около 15000 км при агресивно БГ ендуро каране, ако искаш задният амортесиор да ти е на макс. Не е проблем да го караш и 50000, но няма да работи в заводските спесификаций...
аз пък съм сменял маслото в задния амортисьор по една супер специална технология
инструментите за която си ги направих
и го сменям за 15тина минути без да свалям амортисьора
ами аз задния дали да го ремонтирам 4е май не работи ного, не сам сигорен, като направа по голям скок и се сгъва целия, каде да го носа ако е за ремонт. иначе предницата е готова.
Като заговорихте за задни амортисиори се чудех какво им е на мойте, или какво не им е ...
След като седна на мотора и потъват малко, след което като стана и доста бавно се издигат нагоре ...
Защо ми се струва, че трябва и моето масло да се смени
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Като заговорихте за задни амортисиори се чудех какво им е на мойте, или какво не им е ...
След като седна на мотора и потъват малко, след което като стана и доста бавно се издигат нагоре ...
Защо ми се струва, че трябва и моето масло да се смени
Това определено не е от маслото!
Или ти е натегнат много ребоунда или са ти раждясъли лагерите по задното окачване.
ами аз задния дали да го ремонтирам 4е май не работи ного, не сам сигорен, като направа по голям скок и се сгъва целия, каде да го носа ако е за ремонт. иначе предницата е готова.
Коментар