на ерзберг например бриджестоун бяха от основните спонсори а и се предлагаха на много добри цени
до година бива и тези дето ще идем да се възползваме май
тази година имах шанса да покарам с чисто нови bridgestone. единственото което мога да кажа че съм адски доволен, невероятни гуми , впечатлен съм !!!
което разбира се незначи че другите марки са лоши Michelin, Pirelli и т.н.
просто истинските гуми са си истински
несъм съгласен с мнението че дестоне и митас са един клас. митаса (говоря за модела С10, може би най-масовия) според мен хич не е лоша гума и се държи много добре докато е нова ( е вярно докато е нова) но и след това е по добре от дестоне. плюс това на митас има много модели за всякакви терени ,твърдост и шарка, а дестоне май един единствен модел се предлага. последно като гледах в магазина цената на дестоне беше с 5 лв по евтина от митас С10. за тази малка разлика митас мисля е много много по добре
Аз намирам едни на 1.20 лв. и задна, и предна!
Durex
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
...митаса (говоря за модела С10, може би най-масовия) според мен хич не е лоша гума и се държи много добре докато е нова ( е вярно докато е нова) но и след това е по добре от дестоне. плюс това на митас има много модели за всякакви терени ,твърдост и шарка, а дестоне май един единствен модел се предлага
Именно. Истината според мен за Митас C10 е, че гумата е не толкова боклук, колкото бързото и износване. В началото гумата се държи страхотно, на кажи-речи всякъкви терени! Ама след като леко се заоблят бонбоните...става кофти.
Манолев на каква цена може да се намерят хубави предна 21" и задна 18" , защото започнах да си стягам моторчето, че мноооооооооого ми се кара и полудявам..
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Пичове, един личен съвет от мен.
Ползвайте всякакви гуми без разни китайски и други подобни от този регион
Митас също не е лоша гума, но си има своите недостатъци.
Запомнете едно! Колкото една фирма е по-реномирана, толкова повече възможности за тестове има и тя го прави. От там нататък всичко зависи от настилката и стилът на каране.
Едно е да кара Серватес, а друго е Мурджо
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Коментар