Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гумите Bridgestone.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гумите Bridgestone.

Не мога да се начудя защо ние българите не уважаваме тази марка. Това е една от най-доказалите се гуми извън пътя - И при 4х4 и при моторите Лично моя ДР 250 РС като го взех беше с такива кросови - мотора се държеше адски стабилно, макар че не бяха нови. Бяха обаче от много мек каучук

Аз мисля че колкото е по-мек грайфера,толкова са по-издръжливи гумите!!!
    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
    А+
    LZ1DRZ

Коментар

Re: Гумите Bridgestone.

Първоначално публикуван от Петър Манолев
      Не мога да се начудя защо ние българите не уважаваме тази марка. Това е една от най-доказалите се гуми извън пътя - И при 4х4 и при моторите Лично моя ДР 250 РС като го взех беше с такива кросови - мотора се държеше адски стабилно, макар че не бяха нови. Бяха обаче от много мек каучук
      Ибъ ли маа му.
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Колкото и да са меки, ако мотора ти е над 40-45 коня, особено задната се търка жестоко. Дали и с едни гуми ще изкараш примерно нещо от рода на Ком-Емине ? Но истинските гуми наистина държат много! И трудно се пукат. Дънлоп, Пирели, Бриджстон А за Митас и Деестон направо няма да коментираме

Коментар

Re: Гумите Bridgestone.

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          Ибъ ли маа му.
          И аз това си викам . Всички скачаме само на Пирели или Дънлоп Не че е лошо, ама и Бриджстон са класни гуми - доказани при това

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro
            Аз мисля че колкото е по-мек грайфера,толкова са по-издръжливи гумите!!!
            Не е гаранция Бях сложил веднъж Мишлен, който беше много мек, но го карах повече по твърдо и си замина за нула време, а пък за сейкането да не ти говоря. Направо не стоеше моторът в пътя!
            Гумите трябва да се употребяват по предназначение
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Да, прав си напълно. Няма универсална гума, която да става за всякъкви терени. А бе, все съм се чудил, в чужбина една задна гума на Дънлоп 756 е 40 евро. А тук при нас е 120! Не може ли, ако се съберем много хора да си поръчаме примерно един камион чисто нови гуми. На едро цената им е смешна, в сравнение с това да си купиш един "чифт"

Коментар

ако имаше 10-20 клуба... по 15-тина човека.... офертата би била добра.. но просто не виждам аз лично от каде толкова много хора, че да се намерат толкова пари за цял контейнер със такива гуми...
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [/FONT]________________________________________
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Ако стане сериозна работата съм 99% убеден, че над 100 човека ще се навият. Помни ми думата

Коментар

Може, и това ще е една много изгодна сделка, даже и отстъпка може да има някаква, но просто не виждам кои са тея 100 човека..
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Ами то идеята е точно това, Даниеле. Да излезне по евтино. 100 човека го казах изсилено. Айде сложи ги като мен по 4 чифта гуми на сезон Това е минимума, защото не карам кой знае силна машина! Смятай и да са 20 човека, колко гуми ще поръчат

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
                        Ами то идеята е точно това, Даниеле. Да излезне по евтино. 100 човека го казах изсилено. Айде сложи ги като мен по 4 чифта гуми на сезон Това е минимума, защото не карам кой знае силна машина! Смятай и да са 20 човека, колко гуми ще поръчат
                        Егати човека... ти да не ги ядеш тея гуми бре ?
                        Майкооо толкова много ли се търкат тез гуми.... ние тука като сме свикнали на 1-2 чифта на година.. (астрономична година) и като каза 3-4 чифта на сезон (което прави някаде 8-9 месеца, а не цяла година) и нааправо се шашнах
                        Е, то га е тъй... може и да стане работата, и не се чуди, а направо пускай една тема ... даже аз ще я направя и ще ви оставя да пишете в нея ей сегинка
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Ихиииии 4 чифта Как ги търкаш толкова предните бе. Много на предна караш Аз веднъж сменях задната само и това е. На тея Дийстоун много им хвъркат грайферите бре, хич не ми харесват
                          No bike - no fun!

Коментар

И предните се търкат Дидо. А бе ся ако взема крос ще е по-добре, защото ще се движа с 19ки задни и ще взимам почти нови гуми от рода на Дънлоп, Пирели и Бриджстон за 30 лева бройката Пък и 19ката по добре се държи на пътя

Коментар

не измятайте темата
                              бриджестоун са супер гуми
                              аз много ги харесвам но в българия ...не се внасят
                              внася се дънлоп пирели и митас за това и с такива караме

петре от догодина ще продавам и аз 19 ки по на 1 състезание много изгодно
                              но 30 лв няма да са де
                              или ако са 30 няма да са толкова малко карани
                              ти от къде ги взимаш по за 30лв тия перфектни гуми
                              от радо ли
                              аз и по за 10лв ми носят почти не карани гуми от австрия ...но ...
                              много рядко и не може да се разчита на това кой знай колко
                              крайно време е да се включи някой вносител на гуми в шампионата да взимаме гуми на по сносна цена а и да спонсорира шампионата
                              максис бяха проявили желание но не знам какво стана
                              не знам но в шампионата вече участват бая хора има и доста кръгове и нуждата от гуми нараства
                              само аз за следващия сезон най вероятно ще ми трябват поне...
                              не мога да сметна точно но поне 5 нови задни гуми най вероятно
                              и около 3 предни

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X