Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протекоха ми амортисъорите!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Протекоха ми амортисъорите!

Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнение
    откъде си приятел ако ти се дават пари мога да ти помогна гарантирам
    От Крушовица Врачанско съм.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      При кросовите мотори няма правила нито пък време което дадена част издържа, всичко е относително и зависи от условията.когато се кара в кално време под чистачите влиза кал и всякаква друга мръсотия.................
      Затова се слагат неопрените!
      offroad фен
      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
        Така че прави пълно изчистване на предницата семерини и чистачи и недей им пипа пружините...................
        Обират и финния прах който влиза през неопрените.Или поне така е при Kayaba и Showa.Може на WP да са си добре
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Преглед на мнение
          Затова се слагат неопрените!
          Лошо няма, ама това е нож с 2 остриета. Пазат докато са чисти, след това е дори по-лошо отколкото ако си без тях. Искат си редовно почистване а много хора забравят и го пропускат и после пак обвиняват предницата им за калпава
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

А неопрени от къде се намират и за какви пари? Какво имате в предвид под почистване на неопрените? За моята ямаха ттр се чудя какво да сложа?
            Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Твоята ямаха не е ли с гумени маншони?
              Ето какво представляват неопреновите предпазители, има и такива които слизат до долу

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

С гумени е. Може би е по удачно да сложа пак такива.
                Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

За нормална предница, гумените са по-добри във всяко едно отношение. Единствено визията на някой може да не му пасва.
                  ХРа ми беше с неoпрен, но малко след като го взех му сложих гумени маншони. Неoпрена за да работи по предназначение иска постоянно почистване.

Коментар

Излишна работа и сридства, а не е нещо, което може да се окаже фатално по време на едно возене.

Аз мисля че може и да стане опасно, защото като протече този който е към спирачката маже накладките и мотора не спира, а това по едно надолнище може да изиграе лоша шега.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                      За нормална предница, гумените са по-добри във всяко едно отношение. Единствено визията на някой може да не му пасва.
                      ХРа ми беше с неoпрен, но малко след като го взех му сложих гумени маншони. Неoпрена за да работи по предназначение иска постоянно почистване.
                      Не толкова постоянно,но определено си иска.Сега след като вече съм с AOS колове , външното масло ще го сменям по често за да махам боклуците.
                      offroad фен
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X