Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SHINKO или MAXXIS ?!?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: SHINKO или MAXXIS ?!?!

Аз си закупих гума Максис непомня модела какъв беше но изобщо небях доволен 4 излизания и се изравни със земята...... Сега баща ми ми е купил две гуми Пирели предна и задна нови с каплите и мисля да ги слагам после тях Според мен по добре си земи Максис но да не е като тази на картинка
    п.п Може и вината да е била в мен защото имаше и доста асфалт
    Прикачени файлове
    [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
    [/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от xtaz4oo Преглед на мнение
      Аз си закупих гума Максис непомня модела какъв беше но изобщо небях доволен 4 излизания и се изравни със земята...... Сега баща ми ми е купил две гуми Пирели предна и задна нови с каплите и мисля да ги слагам после тях Според мен по добре си земи Максис но да не е като тази на картинка
      п.п Може и вината да е била в мен защото имаше и доста асфалт
      Точно това е прословутият модел на максис,дето за нищо не става.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
        Точно това е прословутият модел на максис,дето за нищо не става.
        Жорка, маи не само този модел за нищо не става ами цялата гама е един дол дренки като гледам моята дума на 3-4 излизания как сая окълвали гаргите... до тукс MAXXX
        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

"Незнам какжо не му харесахте на SHINKOTO" аз напражих тази грешка за едно излизане от Дупница до Предела и замалко да се прибера по джанта' нямаше и спомен от грайфера когато се прибрах
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Нямам впечетления за Shinko, но един приятел си взе Maxxis и много бързо се износи. Каза, че повече няма да си взима Maxxis
            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Тука нещо гледам май го ударихте на хумор!
              Всяка марка има модели!
              Тези модели за за различни терени!
              Т.е. най-общо казано - има меки, средни и твърди гуми.
              Като говорите за марка - кажете кой модел сте си купили и къде сте я карали, а не на последно място с какъв мотор

Защото без тези факти вашто мнение се превръща във въздух под налягане
              И най-малкото е несериозно.

п.п. не защитавам никоя марка!
              А държа да говорите обективно!

Коментар

След година опит и с двете марки гуми, мога да изкажа следното мнение:
                SHINKO Е705 120/90 е само за асвалт. Тва дето продавача те убеждава , че няма да имаш проблеми на черно са блянове и мечти. Дето имаше писано в една друга тема - стават, ама само на леко влажен черен път. Иначе жив си умрял, тръгнеш ли да катериш стръмни сипеи и тегави места. Иначе не бих казал, че лесно заминава. Засега държи граиферите, ама само асфалтово каране. На 2-3 леки излизания си личи как са я гризали мишките.
                МАХХИС 6001 http://www.tiresunlimited.com/images...is%20M6001.jpg
                Ей тая гума ми пасна на мотора. Сухо, мокро, кал, асвалт. ( на асвалт е малко странно, като земат да се местят бутоните ) За хард оффроуд може би не е най-добрия избор, но пък за разходки в гората, по пътища, пътеки, стръмни изкачвания ( писти за ски ) е идеална. Става и за умерено пътуване по асвалт. Бих казал, че съм много доволен и от издръжливостта. Мотора не ми е малък ( Тенере 660 - към 50 коня) и си превърта задната гума без проблеми. Не го карам пенсионерската, така че си мисля, че един пробег от 2000-3000 км за тая гума е перфектен. Таз година пак такава си поръчвам, не защото не искам да пробвам с други, ама избора ни е малък.
                Айде лека.

Коментар

Е 705 на Шинко мисля въобще няма работа в този форум.
                  Асвалтова си е, аз съм с такива на Африката.
                  Доволен съм в съотношение цена-качество.
                  Иначе ако трябва да съм искрен не ми харесва - пързаля на асвалта повече от хубавите и скъпи гуми. Но ако човек кара нормално си държи, спирачния път също е добър.
                  Иначе за таралежки съм доволен от Максиса. Карал съм само SI модела(това е софт/интермедиа) средна твърдост клоняща към мека.
                  За влажен и нормално кален терен е с много добър тракшън, не отстъпва по никакъв начин на Мишлен АС10, дори напротив... Но АС10 си е твърда гума...
                  Мишлена обаче на асвалт държи страшно много, а Максиса SI пързаля повече.
                  с АС10 на ХРа си лягам почти като със супермото, на хубав асвалт му търкам стъпенките без да го изпусна.

Коментар

Аз за търкане на степенки съм още много далече . Шубето е голям страх, да знайш . камо ли с таралежки, да лягам като на супермото. Просто не съм уверен в собствените си способности и незнам колко е лимита на мотора. А не ми се иска да суркам гъзъ по асвалта. Още съм лейм на тема мотор на асвалт. В гората по-си ми харесва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X