Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SHINKO или MAXXIS ?!?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SHINKO или MAXXIS ?!?!

Здравейте от един млад ендурист.
    Предстои ми смяна на гумите на Тенерето - към 180 кила си е.
    Задната е 120/90 17" по каталожни данни.
    Искам да сложа кросови гуми отзад и отпред.
    Имам следните предложения и се триумя между тях:
    Shinko - 120/90 - 74 лв.
    Мaxxis - 100/100 - 87 лв Модел М6001
    Maxxis - 130/80 - 112 лв Модел М6001
    Предна Maxxis - 60 лв Модел М6001
    Предна Shinko - и тя май е 50-60 лв.

Като напреднали ендуристи коя ще ми препоръчате???
    Ако приемем , че съществува възможност за около 25% движение по
    асвалт, коя е по-добре да се вземе, или да се ориентирам към друг модел?
    Мерси много.

До: SHINKO или MAXXIS ?!?!

Колега аз купвах шинко на това за мене нее гума
    Искара няма и един месец

Коментар

И аз сам така със задната ми Шинко за 1000км стана от чисто нова - пълен боклук. От моя опит се оказа че шинкото е добра за много малко време и малко тръгне ли и граифера забравяш да караш повече с нея. Докато с по-добрите фирми не е така. с тях мотора се държи до последно. (мое виждане)
      If you want to be "пиян", drink "ракия", not "айран"
      Кара: Honda XL 600R 1984'

Коментар

Мерси много за отзивите , колеги.
        Чакам само да чуя позитивни отзиви за МAXXIS.
        Sl.daskalov и още един колега знам , че си взеха от тази марка.
        Дали са останали доволни след няколко излизания?!?!

Коментар

Първоначално публикуван от Dido Tenereto Преглед на мнение
          Мерси много за отзивите , колеги.
          Чакам само да чуя позитивни отзиви за МAXXIS.
          Sl.daskalov и още един колега знам , че си взеха от тази марка.
          Дали са останали доволни след няколко излизания?!?!
          Колега първо чети тогава питай

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19161
          MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
            Колега първо чети тогава питай

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19161
            Колега, преди да пиша, не мисли, че не съм прочел статията 3 пъти.
            Но в нея има впечатления само от първите излизания. Да не се е оказало, че след 500 км и гумата става на гъз и започват да хвърчат кубовете. Затова питам конкретно, а не ала бала.
            То и Шинко да вземеш и да го изкараш на една разходка, все ще останеш доволен, ама след 1000 км и е за боклука. ( то зависи и от карането де).
            Но ако и Максиса кара 1000 км, не си струва да се дават повече пари за него. Нали така?!
            Айде честити празници, приятно изкарване на Новата година и само едрогърди хубавици през 2008г.

Коментар

Фирма Макс Трейд ООД, официален представител на Максис АТВ и моторни гуми за България.Отстъпки за представители!Изпращане с куриер!
              0878 93 85 85-Ани Стоева
              0878 92 85 85-Петко Прокопов
              офис гр.Велико Търново
              ул.Цветарска 14
              062/650 310

Коментар

17 на максис чак февроари ас взех предна 80/100-21 м7300 и мога да кажа че това е една много добра гума държи на всякаде кал,камъни,асфалт на всякаде няма мърдане задната ми е митас с02 пълен боклук предницата няма мърдане обаче отзад е ужас .100/100 идва много тясна няма смисъл по добре вземи максис за отпред и отзад сложи шинко или някоя друга а февроари си вземи м6001 130 и мотора ти заспива.
                LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
                  17 на максис чак февроари ас взех предна 80/100-21 м7300 и мога да кажа че това е една много добра гума
                  .
                  Вземи си и задна.По голяма глупост в живота си незнам дали ще можеш да направиш. 17 цоловата задна гума на Maxxis модел 6001 с пързаля еднакво на лед;асвалт ;кал;камъни и каквито други терени се сетите.По калпава гума няма.Шинкото държи повече.
                  Това е лично мое мнение.
                  П.П. При мен няма гума,която да изкарва повече от 3 излизания,като едно излизане ми е минимум 350 км.от които 170-180 са ми асфалт.
                  Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 07-12-08, 21:09.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                    350 км.от които 170-180 са ми асфалт.
                    Ти си си за ремарке, що мъчиш мотора и тебе си с тоя асвал?!

Коментар

Вземи си и задна.По голяма глупост в живота си незнам дали ще можеш да направиш. 17 цоловата задна гума на Maxxis модел 6001 с пързаля еднакво на лед;асвалт ;кал;камъни и каквито други терени се сетите.По калпава гума няма.Шинкото държи повече.
                      Това е лично мое мнение.
                      П.П. При мен няма гума,която да изкарва повече от 3 излизания,като едно излизане ми е минимум 350 км.от които 170-180 са ми асфалт.
                      Колегата Даскалов с тенерето е много доволен от максис м-6001 130-ката казва че държи добре на кал,камъни,скали,трева мокра суха.Ас съм карал стариа ми мотор ХР600 с шинко и е отврат .

П.П Колега дай некой лев от горе и си вземи хубава гума че и ти и мотора ше патите с тия галоши.
                      LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                        Ти си си за ремарке, що мъчиш мотора и тебе си с тоя асвал?!
                        Краят на мъките дойде.Купих си ремарке.Не е за мотори,туристическо е,ама е дълго 2,20 см.

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
                          Колегата Даскалов с тенерето е много доволен от максис м-6001 130-ката казва че държи добре на кал,камъни,скали,трева мокра суха.Ас съм карал стариа ми мотор ХР600 с шинко и е отврат .

П.П Колега дай некой лев от горе и си вземи хубава гума че и ти и мотора ше патите с тия галоши.
                          Ти много, много не ми вярвай на мене! Аз нямам база за сравнение!
                          Досега тая е единствената кросова гума, която съм ползвал, така че мога да я сравнявам само с тези за асфалт дето съм ги ползвал!
                          То пък не знам какъв избор имаме, чак толкова, за 17 инчови гуми (кросови), та и кусури да им търсиме!
                          А ти като питаш за 17 инчова гума, напиши че е за 17 инчова, с големи червени букви и цифри (очи да вади), че иначе форумните специалисти ще ти препоръчат от хубави та по-хубави гуми, които обаче не са 17 инчови!
                          "Do not correct a fool, for he will hate you;
                          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                            Ти много, много не ми вярвай на мене! Аз нямам база за сравнение!
                            !
                            Има и хубави гуми,но цената е малко по дебела 130-140 лв.Пирели скорпион.Говоря за 17 цола.Иначе си прав,на базата за сравнение на ендуро гумите,Максиса е перфектна гума.

Коментар

Има и хубави гуми,но цената е малко по дебела 130-140 лв.Пирели скорпион.
                              Цената всъщност е голям проблем, но има и други проблеми! То и максиса вече е над 100 лв. пък и доставката като сложиш! Обаче пък Пирели съм виждал само на снимка! Това не е имане, имане е когато влезна в магазина (айде да не е в Сандански, ама да е поне в Благоевград) и имам избор поне между 3 модела гуми 17 инчови! То аз всъщнос се отказах вече да ползвам кросови гуми, даже максиса ми седи в гаража наполовина износено (за 250 км. само черно).
                              Последно редактирано от sl.daskalov; 09-12-08, 18:27.
                              "Do not correct a fool, for he will hate you;
                              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X