Значи, след като взех мотора забелязах, че задния амортесьор е много мек, в последствие установих, че пружината е умекнала. Амортесьора е натегнат докрай, а е супер мек. Интересувам се да закупя такава пружина, но незнам какво да напиша в обявата, смисъл... някакъв модел, дължина има ли тази пружина... мотора ми е SUZUKI DR650 R Dakar - 1991г, дайте някакъв съвет моля, също така приемам и съвети от къде може да се закупи и какви са цените. Очаквам мнения, благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пружина на заден амортесьор
Свий
X
-
До: Пружина на заден амортесьор
Първоначално публикуван от mishelmoto Преглед на мнениеИмам такьв от ДР800 бик. Трябва да ми кажеш колко е общата дьлжина.Последно редактирано от Daniel Gyorev; 16-12-07, 16:53.KTM Fen
Коментар
-
Как така ги избирате на око тия пружиниАми ако новата пък е прекалено твърда
Саг-а няма да има нищо общо с истината, и центровката на мотора отива на кино
Поръчай си от някоя от спецялизираните фирми, пружина която е за твойто тегло
Обърни се към Гоблин от форума, той може да ти достави.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнениеmishelmoto, да приемам ли че продаваш целия амортесьор, а не само пружината..?
Ще пиша на Гоблин... дано той ме ориентира в цените и др. неща
И все пак ако някой може да помогне с някаква информация... ще го изслушамKTM Fen
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнениеЕднакви са амортесьорите на двата модела и ще стане 100%.Търси си за твоя модел или поне премери диаметъра на телта и броя навивки, за да имаш груба представа.
Не знам откъде тази твоя самоувереност в "разбирането" от мотори та спориш на хора с доста по-голям стаж от твоя като мотористи.Без да се обиждаш, но не е в твоя полза
Коментар
-
Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнениеНе знам откъде тази твоя самоувереност в "разбирането" от мотори та спориш на хора с доста по-голям стаж от твоя като мотористи.Без да се обиждаш, но не е в твоя ползаКонкретно спор не видях... 1-во, преди Кики да напише своето мнение, бях написал, че предполагам, че са еднакви пружините... и след неговоро мнение казах за амортесьорите. Гледам, че много знаеш за мен.... Обективно погледнато не ми пука какви са ти разбиранията за това което аз съм писал, а ме интересува какво мислиш по-въпроса, който съм задал... ако толкова те дразни кво съм казал... направи си тема и се оплаквай
Аз не се засягам щото ТЕ наистина имат по-голям сташ от мен, но можеше да ми го напишеш това на ЛС, а не да ми спамиш темата, с уважение! но явно изпитваш някакво задоволство от това
KTM Fen
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнениеЕй колега ако става от КЛР600 аз имамKTM Fen
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение...
Коментар
-
Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнениеНе исках да ти звучи грубо, съжелявам. Мнението по темата си го дадох, но ти не си обърнал внимание.
П.П> аз цитирах другото...KTM Fen
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар