Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Критерии за оценка на гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за гумите "MAXXIS" ?

Определено е така, но това е осреднено понятие !
    Казал съм го в смисъл, че се ползват удачно за всички терени и условия за разлика от останалите марки
    Тест ще изкарам на бял свят, когато имам впечатления и от всички по-тясно специализирани гуми.
    Засега резултатите си ги записвам в лексикона !

Бих помолил модераторите, да разделят темата, от където вече не се отнася за "MAXXIS" и да постнат постовете след това в отделна тема: "Критерии за оценка на гуми" или нещо такова ...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
      Ей, Sl.daskalov, никой не говори за бан тук, ама по някое време се онасяте неусетно. И аз съм го правил, че дори и ADA !
      Моят съвет е, когато се правят тестове да се уточняват повече подробности, за да става ясно на хората за какво точно става въпрос, ама да се казва, че гума за шосе чудесно държи на черно (и то предна) за мен е смешно !

Иначе, моите уважения към теб и към постовете ти до сега ! (къде ми е човечето дето се покланя)

ПП. А, забравих да кажа в началото, че само Иван Чинела е перфектен !
      Хубаво си ме цитирал, ама опита ли се да вникнеш в смисъла на моето изречение, което си цитирал та да разбереш защо съм го написал? Това изречение, както и другото, където казвам че теста е проведен с мойта си скорост т.е. скоростта на пъргав мотокултиватор, би трябвало да изясни на трудолюбивия читател че този тест е проведен единствено за, и според моите и на мотора ми възможности! А думичката "чудесно" си е твоя измислица и аз не съм я употребявал относно гумата Митас! Употребил съм думата "учудващо" и наистина съм учуден от представянето на предната митаска, сравнено с представянето на задната такава (не съм правил никъде сравнение с друга предна, нали) от която съм тотално разочарован даже и на асфалт и затова я свалих на по-малко от 300км. Ама по-лесно ви е май да пишете хули и подигравки вместо да се замислите над прочетеното!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Извинявай, но щом аз не съм те разбрал правилно, какво остава за някой начинаещ !
        Гледам, че и Boevski се е объркал нещо ...

Коментар

До: Критерии за оценка на гуми

Точна оценка за качеството на марката гума се прави когато се закупят в комплект предна и задна и като се тестват на терен за които са си перназначени.Мнения от типа купих си гума за кал с мек протектор и за 300км асфалт се скапа са доста несериозни.
          Пожелавам на всеки от форума да си има по три комплекта нови гуми за различни терени и да си ги сменя според времето и разходката.
          __KTM__

Коментар

До: Критерии за оценка на гуми

Първоначално публикуван от boevski Преглед на мнение
            Точна оценка за качеството на марката гума се прави когато се закупят в комплект предна и задна и като се тестват на терен за които са си перназначени.Мнения от типа купих си гума за кал с мек протектор и за 300км асфалт се скапа са доста несериозни.
            Пожелавам на всеки от форума да си има по три комплекта нови гуми за различни терени и да си ги сменя според времето и разходката.
            Че кой съм аз че да си позволя да давам точна оценка за каквото и да е свързано с моторите, не ли пък за гумите! Изобщо не ми е минавала през акъла такава идея!
            Да припомня малко хронологията на събитията:
            - Купих си нова гума, за първи път офроуд модел.
            - Похвалих се за това в темата.
            - Колегите поискаха да споделя впечатленията си!
            - Направих го, както и колкото мога!
            - Обявиха ме (макар и не в прав текст) за профан уронващ престижа на форума заблуждавайки начинаещите ендуристи и тласкайки ги към гибел!
            - Взех си поука и си седнах на задника, решавайки за в бъдеще да оставя подфорума Технически дискусии на професионалистите, които ЗНАЯТ КАК и ми пишат: "НЕ ТАКА"! В крайна сметка влизам тука за да се забавлявам а не да се ядосвам, нито пък да ядосвам другите! Пък и забелязах че хората предпочитат да разглеждат картинки вместо да четат текст! От текста често се прескачат думи (при четенето), че и цели изречения, пък това променя изцяло смисъла му и даже го обезсмисля - например гумата, за която споменавам че съм свалил след 300 км. си е модел на Митас само за асфалт, и това мислех че съм го изяснил чрез писаниците си, ама явно не съм успял, е ако я бях показал на снимка друго щеше да е, сигурно!
            "Do not correct a fool, for he will hate you;
            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X