От: ...да обсъдим и веригите ... след гумите 

Сложи я на Хондата и ще я стягаш след всяко излизане.След 4-5то ще я хвърлиш !!!
Знам че темата е стара ама се присетих.
Веригата е тая с която купих Хондата от Чинела,той ще каже каква е и от къде я е купил,вече е за смяна.

Първоначално публикуван от maki449

Преглед на мнение

Знам че темата е стара ама се присетих.
Веригата е тая с която купих Хондата от Чинела,той ще каже каква е и от къде я е купил,вече е за смяна.

Имам едно елементарно питане, тъй като отдавна не съм си карал мотора си с нова верига
 Имам едно елементарно питане, тъй като отдавна не съм си карал мотора си с нова верига  Та въпросите са ми, колко да бъде стегната веригата при първоначалния монтаж, горе-долу след колко километри ще се "отпусне" и колко време може да се кара със смазката от завода
 Та въпросите са ми, колко да бъде стегната веригата при първоначалния монтаж, горе-долу след колко километри ще се "отпусне" и колко време може да се кара със смазката от завода  Искам да избягам от момента, в които веригата ще бъде хлабава малко над необходимото, защото тогава на завоите започва да пипа на ръба на гумата и последиците са неприятни... Благодаря предварително на всички отзовали се и не забравяйте, че питането ми е за супермото
 Искам да избягам от момента, в които веригата ще бъде хлабава малко над необходимото, защото тогава на завоите започва да пипа на ръба на гумата и последиците са неприятни... Благодаря предварително на всички отзовали се и не забравяйте, че питането ми е за супермото  

Там как стояха нещата, че ми е интересно ???
 Там как стояха нещата, че ми е интересно ???

Коментар