Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За гумите DEESTONE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не бе нищо не казвам
    Съгласен съм напълно
    Само това че е бриджестоун ме изкушава малко щото в БГ май ги няма а аз много ги уважавам тия гуми.
    Но по митниците са ме "сгащтвали" с гуми,и единия път даже така ми писна че ги хвърлих между двете граници на "ничия" земя и тва беше
    някой дето ги е намерил им се е зарадвал сигурно

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
      краси няма кросова гума която като се поизноси да не си промени РЯЗКО качествата
      ти защо мислиш че по състезанията на запад хората само като падне ръбчето и гумата я хвърлят
      съгласен съм и знам че е така, все пак живея с севлиево и доста гледам по световните и европейските как и кога се сменят гумите. знам че С10 не е за такива терени. но въпреки това мнението ми е че не е издържлива гума дори и да не я караш на камъни, мога да я похваля че като нова беше добре, ама бързо замина горката. май ще изчакам MX3 в севлиево да да си купя 3-4 бр дунлоп по за 30 лв парчето, ще ми стигнат за 2-3 сезона
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

e тва вече е приказка
        даваи да товарим

Коментар

между другото бай димитър много доволен от тоя деестон
          май пак такъв ще му взимаме
          то и неговия мотор работи много меко а и той е лекичък,та сигурно и за това но наистина че още си е чисто здрава след софия и хасково само ръбовете и са се позаоблили и нащърбили но всички грайфери са си там

Коментар

Димитре дай да те правим рекламно лице на деестон , то ясно че с политиката няма да прокопсаш ама поне може да пробваш с тоя бизнес, ей Митков може да ти даде някой лев назаем за рекламната кампания
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Може и да се пробвам в рекламата обаче пари от Митков назаем няма да взимам щото вече имам много да му връщам Включително и за гумата дето вече я поизтрих
              На тревата тия износени ръбове ми скроиха номер - на финала на кроса се изпързалях настрани в завоя след старта и коримолото се заби в земята , но повече си бях виновен аз.
              2010 CRF 250 R

Коментар

то хубаво ама и вносителя им леко несериозен май
                Бочака беше поръчал 10гуми преди месец но още не са ги внесли
                А от склада им отишъл някакъв от Плевен и ги изкупил всичките накуп
                та сега се чака новия внос
                аз между другото им ползвам вътрешните гуми
                общо взето съм доволен само ми се стори че вентилите корозират малко бързо
                но пък цената им е близка до подарък
                на ерзберг продаваха вътрешни бриджестоун супер усилени събин каза че каучукът им бил дебел над 1 см само че бяха 28евро предна и 32 задната но като за ерзберг си заслужаваха

Коментар

а ти накрая си взел да умаляваш сигурно
                  гумата кво е виновна че живееш до стадиона а не стъпваш там повече от веднъж годишно

Коментар

Бай Димитър май на един завой слиза да "бере цветя" с тая Дийстонка Ако беше хубава мека гума едва ли щеше там задната да изпревари предната. Качествата на добрата гума най-добре личат на трева, та дори и Митас имат такава "тревна" серия!
                    ... сега видях, че депутата вече е споменал за цветята.

Коментар

Ако окачването не е нагласено както трябва или "ездача" не е подготвен физически .Или пък е пил предишната вечер до никоето си време каквато и гума да му сложим се тая
                      ако искате другия път да сложим на бучака деестонки може даже и някакви стари и изтрити да видим кво ша стане
                      най много преднината му от 1км да стане на 750м

Коментар

На Бучака трябва да ми сложил една 40кг раница и стари гуми, зада е по интерстно състезанието и за него

Коментар

Много добра идея

Коментар

Бучака има техника в аванс за още +100 кг, Митков!
                            Ами ако дойде онзи 150 килограмовият австриец, май резултата пак ще е същият!

Коментар

ААА оня пич ще бие и бучака според мене
                              тия кила въобще не му пречат като го гледам

Коментар

Абе нямате линякоя снимка на този пич?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X