Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за гумите МИТАС
Свий
X
-
До: Въпрос за гумите МИТАС
За съжаление гамата на Michelin 17", която се предлага за България е доста ограничена и се свежда до три модела Sirac, Anakee и T63. Първите две шарки за по шосейно ориентирани, а Т63 е ендуро гума.
Прегледах и цените на гумите и прави впечатление, че не са никак приятни в сравнение с 18" и 19". Ето и някои размери с цени:
120/90 17 - Anakee - 218лв
130/80 17 - Anakee - 291лв
120/90 17 - Sirac - 249лв
130/80 17 - Sirac - 252лв
130/80 17 - Т63 - 197лв
които цени сравнени с АС10:
например 110/100 18 - 134лвИво Георгиев
Gworkshop
Коментар
-
да ви кажа една интересна статистика между моята АС10 на КТМ ЕХС 200 2Т сложена преди 1300 км и карана доста по камъни и Митас С16 която е сравнително износоустойчива гума сложена на ДР 250
мишелина по нещастно стечение на обстоятелствата и се наложи като нова 1-вите 2 карания да са в страшен камънак (априлци-хижа Тъжа - село Тъжа и обратно, както и Ботев) определено не е гума за твърдо и се представи чудесно, разбира се доста я пазех, няма нито един скъсан или откъртен грайфер.
митас-а в началото се представи много добре, даже се учудих как не се топи, обаче след посленото каране в неделя по сравнително каменливи терени се оказа че за 800-900км който е минал ДР-а с нея е почти толкова изтъркана колкото мишелина на ктм-а за 1300, като 1-вите и карания не са били по камъни. освен това има откъртени парчета от грайферите.
изводите оставям за вас
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
И аз искам да знам от къде в Пловдив и региона може да се купи митас C10?Първоначално публикуван от tazz77 Преглед на мнениеАман от тия гуми!!! В крайна сметка разбирам че С10 е наи добрия избор! Да ама от каде и за колко???
YAMAHA WR450F
Коментар
-
Не съм съгласен. Ако си карал шосеен Митас, той и за черен път не става...Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнениемитас не стават за тревиста настилкаЖивей за всеки дъх!
Коментар
-
Сещу пожарната на панайра има МитаскиПървоначално публикуван от mureto Преглед на мнениеИ аз искам да знам от къде в Пловдив и региона може да се купи митас C10?878940653
Коментар
-
Много съм доволен от моята митаска C-02.Държи се просто перфектно по сухо,кал,мокра трева и камъни и пясък
,обаче доста зор ми вижда машинката с нея.Аз съм малко нетърпелив и взех първата изпаднала ми гума тогава и единствения размер беше 130/90-17.Ако някой иска може да я разменя с него за по тясна например 100/100-17 ама да е почти нова като мойта.Купих я преди месец някъде.Ето снимка на актуалното и състояние:
YAMAHA WR450F
Коментар
-
На мен ми предложиха на същата цена в "Ади" само че беше Т63Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнениеЛошо! Ади 95 ми предложиха около 180лв за Sirac, но пък нямаше в наличност в момента, та не се знае!
С тея 17"ки сме обречени и не ни остава нищо друго освен да си купиме вместо 17" гуми - 18" капли
If you want to be "пиян", drink "ракия", not "айран"
Кара: Honda XL 600R 1984'
Коментар
-
изтърках около 27 задни Митас С10 и някой подобни .....ами..не стават за нищо:за 80-90лв взимаш гума,която кара 5-6 карания (най-много) а след 3-тото вече не става за нищо....и си мислиш,че поне цената е ОК....Пълни Глупости.....това лято си направих труда да пиша каква гума слагам,на колко км и т.н..........е,равносметката е,че "Дънлоп" за 120-135лв си е истинска сделка от гледна точка качество,поведение,износоустойчивост,ЦЕНА!!!!!...сега опитвам Максис,но определено Митас не си заслужава (ако беше около 60 лв-може би)..а за С02/17 няма смисъл да говорим-става да държи вътрешната гума около каплата (знам,че 17-ки няма)A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар