Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за гумите МИТАС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за гумите МИТАС

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
    Съществува 17" на Мишелин - кросова или за хард ендуро (не правя разлика на външен вид), скоро я видях в един магазин в София, ама как не си записах модела тогава, че то помненето е трудна работа!
    Ще се радвам ако се сетиш къде е този магазин,но аз преди карах др600 пак с 17" и си бях купил не помня от къде на метцелер ккросова но свърши по-бързо от митаса,но ще пробвам и мишелина
    MG RACING

Коментар

Ще препиша дословно от визитната картичка, защото аз като ходя из София, въобще не знам къде ходя, освен ако не се возя на такси, тогава поне таксиджията знае аз пак не знам! Та фирмата е АДИ 95 - Околовръстно шосе (между разклоните за Овча купел и Суходол), раб. време 9-20ч. без почивен ден, тел.:957 60 24, 957 86 88
      Не обърнах голямо внимание на гумата щото и да сложа такава на моя слон, той ще я стопи сигурно докато стигна до гората с 200-те си кила, та не представлява интерес за мене!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Следващата ми гума ще е мишелин,
        MG RACING

Коментар

Значи няма проблем да се внесе и 17 цолова гума, но до сега като не са ми представлявали интерес и не съм разглеждал какво се предлага в този цолаж. В АДИ може и да имат, но имайте в предвид че там доставките са нередовни и цените не конкурентно способни, защото за България Michelin дават лиценз за внос само на един техен представител и това ще е така доста време. Гумите, които имам в момента например в Гърция са с около 25-30% по скъпи( то и Mitas-а там е 70-80 евро), така че сметнети колко ще дойдат до България. А те се зареждат най-вече от Гърция. Тази седмица съм в отпуск, но още в понеделник ще мога да ви отговоря с цени, модели и срокове за доставка.
          Иво Георгиев
          Gworkshop

Коментар

Действай защото сегашната ми гума има хляб за още 4-5 карания,та трябва да се мисли за гума.
            MG RACING

Коментар

Относно АДИ-95 - Вчера минавах от там и реших да се отбия да разгледам.

Секънд хенд просто забравете- НЕВЕРОЯТНО изтъркани боклуци за по 50-тина лева

На новите, за които ставаше въпрос , ако не се лъжа имаха и на 17 цола, дори и не попитах за марката. Цената ме срази- 180лева задната и 140 лева предната, оттук нататък всякакъв коментар е излишен

Иначе на мен случайно ми изпадна на далавера един Дънлоп D 756 каран сравнително малко и смятам да го монтирам него, за сега отлагам варианта с МИТАС-ките, пък ще видим как ще се държи Дънлопа. Единствено ме притеснява , че е доста тесен- 100/100 18 /машината ми е ХТ/ Какво мислите по въпроса ???
              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Толкова някъде беше тая Мишелинка, към 180 лв. Обаче мога да дам следния пример: аз в момента карам с Мишелин SIRAC задна гума (това си е гума предимно за асвалт, върши работа и за леко каране тип разходка по твърди горски пътища)! Купих я заедно с един комплект (предна и задна) Митас Е-08. До момента Мишелинката ми е изкарала двойно (като километри) спрямо предишните задни гуми, които съм имал! Другото, което наблюдавам е че след като сложих Мишелина доизносих предната си гума Метцелер, сложих предната Митас Е-08, е и Митаската вече е наполовина износена и чак сега Мишелина е за смяна! Това ме навежда на мисълта че задната Митас Е-08 няма да изкара и на половината километри на Мишелина! А каква е сега цената на Митас - сигурно към 90лв. Еми при това положение по-добре да си купя 1 Мишелинка (SIRAC също е към 180лв. задната), отколкото две Митаски - поне ще имам сцепление каквото Митас няма!
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
                  Иначе на мен случайно ми изпадна на далавера един Дънлоп D 756 каран сравнително малко и смятам да го монтирам него, за сега отлагам варианта с МИТАС-ките, пък ще видим как ще се държи Дънлопа. Единствено ме притеснява , че е доста тесен- 100/100 18 /машината ми е ХТ/ Какво мислите по въпроса ???
                  Ами да тясен е за този мотор и ще го износиш много бързо. XT - то не е ли със 17" ?
                  Иво Георгиев
                  Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнение
                    Ами да тясен е за този мотор и ще го износиш много бързо. XT - то не е ли със 17" ?

Да, сигурно така ще стане, макар, че ХТ-то е спокоен мотор... с тая гума сигурно и ще е по- нестабилен, но както и да е - вече я взех, пък ще я сложа като довърша окончателно настоящата /някаква EXCELLA, която за нула време се стопи /
                    А ХТ- то ми е от по-старите, те са на 18"
                    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Знам че темата е за гумите "Митас" но,някой може ли да ми препоръча кросови гуми за Хонда ХЛ600 на прилична цена?
                      Става въпрос за марка,модел и размер евентуално!
                      Принципно я карам главно градско но искам да почна и горско,че и посвиканах вече малко
                      NO PAIN NO GAME!
                      Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                      gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Цената ме срази- 180лева задната и 140 лева
                        ..колегата -husaberg ште ги докара доста на по евтино според мен ..моята прогноза е ..най много на 130 да са от него ..а да видим кво ще стане

Коментар

Който има пари, препоръчвам да не си купува Митас
                          Всъщност и да нямаш пари, живота на един "Дънлоп" и най-вече нейната сигурност компенсират разликата в стотинките !

Пробвал съм всички марки и видове от марките. Няма по-добро за ендуро от "Дълоп" в момента на нашия пазар.
                          Това го твърдя съвсем отговорно.
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Кой модел на Dunlop?
                            Иво Георгиев
                            Gworkshop

Коментар

митас не стават за тревиста настилка
                              [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                              ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Чакаме оферти за маркови гуми 17цола!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X