Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за гумите МИТАС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за гумите МИТАС

C16 не е лош вариянт
    въпреки че С значи че е за крос е доста издържлива на твърдо, грайфера и е удебелен и подсилен, доста износоустойчиви са. нестава за кал, но за време като сегашното е супер

карат я на 4Т ендуро 250сс и са много доволни като за митас в сравнение с другите модели
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

А за Т - серията някой има ли впечатления? И по специално Т-644?
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Смятаите че по асвалта като го исправям на задна направо и се късат копаните за по слаби мотори може и да стават но по принцип не са нито хубави нито евтини. ЗА крос не могат да искарат едим манш ако е малко по твърдо

Коментар

В Дианата на ботевградско шосе C16 110-100-18 e 90лв но гумите са с поръчка

Коментар

мисля че митас от серията т са добри за кал и за по твърд терен за ендуро
            LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

на Митас модела С10 наистина е горе долу добре-за задна гума...но и той като се поизноси дори не и наполовина и вече го няма никакъв ....особено на мокро...С16 модела е доста издръжлив ,той си е и правен за твърдо,скали и прочие ,на асвалт държи не се износва бързо но на трева и меко край на приказката ... абе както понагоре е казал колегата kiki.t по-добре още някой лев и да се вземе качествена и хубава гума-разликата е осезаема
              ...само не съм сагласен с него че АС-10 на Мишлен става за асвалт,напротив невероятно бързо свършва , но за офроуд е прекрасна гума за всякакви условия
              "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
              MG Racing Team

Коментар

само не съм сагласен с него че АС-10 на Мишлен става за асвалт,напротив невероятно бързо свършва , но за офроуд е прекрасна гума за всякакви условия
                - свършва ти..защото си с..срф450 ..
                на мен с ехс 200 то ми карат...ехееее АС10 модела

-митасите..до преди време май си заслужаваше да се взима с10 примерно..съм изтрил...не знам си колко броя..сега обаче вече взеха да навлизат и по реномирани марки и то на добри цени..а митаса пък нещо..вдигнаха цените..така че...

-все пак 17 ките им и разните..полуендуро модели ..са може би добра и евтина алтернатива ..все още ..

Коментар

Ето как заточих старата си Митас С-02 и съм доста доволен,вчера я тествах из Плана в калта (100км) и мога да кажа че ако не я бях "тунинговал" щеше да има бая зор!!!

Коментар

А, тества ли я на асвалт ? От тези напречни нарези няма ли да се късат грайферите при по-рязко подаване на газ на по-твърда и камениста почва или асвалт ?
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Абе аз малко не бива да пиша в тази тема, за да не излезе като реклама, ама като видях последните снимки......... според мен колегата си е поиграл доста за да направи тази гума в този вид. Според мен това е вариант да се направи последното каране на тази гума и при положение, че сезона свършва и няма да се купуват гуми 3-4 месеца. Рязането на гуми е една, според мен, много крайна мярка , която в никакъв случай не дава комфорт на каране в последните моменти на гумата, а по скоро спасяване от временен дискомфорт. Същото е положението с евтините гуми, които на пръв поглед изглеждат много добре, а след много кратко време си казваш " а бе не е много добре ама за тези пари става". Когато превъртиш през мотора 1-2 чифта нови качествени гуми, като в никакъв случай не искам да цитирам само Michelin (има много марки които произвеждат невероятни гуми), вече започваш да имаш друго мнение за самата гума. И като си направиш сметката излиза, че да караш с маркови гуми е много по-добре отколкото с останалите, а ценово излиза абсолютно едно към едно.
                      Евтината гума ти дава едно добро държание, според моят скорен опит около 20-30% от живота си, а през останалото време само се доизтрива. Докато при марковите гуми не е така, изпозваш гумата до към 80-90% от самата нея. Както Димитър беше споменал в една друга тема, че не е важно какъв е профилът на шарката на самата гума, а как той би се държал в съответните терени. Като пример бих дал гумите, които аз продавам, на тях в спецификацията си им пише, че трябва след n време да се обърнат ( при износването на индикацията М върху самите бутони на гумата), за да може самата тя да достигне своите 80-90% ефективност в живота си. И все пак оставяме всеки сам да прецени какви гуми да сложи на своя мотор.

Моля по-компетентинете от мен също да се изкажат по този въпрос, защото моето мнение не може да бъде миродавно за цялата "общост", която се е събрала тук в този форум.

А към модераторие: може да се направи и едно разделче за гуми, в което да се коментират марките гуми и техните преимущества и недостатъци, защото те са основният ни контакт с терените върху които караме и ни спасяват в много ситуации.
                      Иво Георгиев
                      Gworkshop

Коментар

Колега, Husaberg, рязането на гумата ми отне около час и половина при положение че сега се учех,по принцип става и по бързо. За всичко останало си прав и напълно те поткрепям.
                        С-02 е добра докато е нова но както казваш държи добре само 20-30% и ако не се "заточи" трябва да се сменя (това ще рече на всеки 600-700км нова гума ) Както знаете, избор за 17цола гуми НЯМА затова чрез "заточване" гледам да изтискам колкото се може повече преди да купя същата и всичко да започне отначало.
                        Бих се радвал,а и бих си купил от теб, ако ми предложиш по-добра 17цола гума за моя катър

пп. Защо да звучи като реклама,нали затова сме тук,да обменяме опит и да си помагаме,а доста сме хората със 17ки затова даваи оферти за добри гуми пък всеки да решава с какво ще кара.
                        Поздрави!

Коментар

Ако има 17" маркова кросова гума давай,защото поне за мен MITAS DEESTONE VEE RUBER са пълни боклуци но при липса на алтернатива...
                          MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнение
                            Като пример бих дал гумите, които аз продавам, на тях в спецификацията си им пише, че трябва след n време да се обърнат ( при износването на индикацията М върху самите бутони на гумата), за да може самата тя да достигне своите 80-90% ефективност в живота си. И все пак оставяме всеки сам да прецени какви гуми да сложи на своя мотор.

Моля по-компетентинете от мен също да се изкажат по този въпрос, защото моето мнение не може да бъде миродавно за цялата "общост", която се е събрала тук в този форум.

А към модераторие: може да се направи и едно разделче за гуми, в което да се коментират марките гуми и техните преимущества и недостатъци, защото те са основният ни контакт с терените върху които караме и ни спасяват в много ситуации.
                            Колега, какви гуми продаваш?
                            Lesidren.com

Коментар

Съществува 17" на Мишелин - кросова или за хард ендуро (не правя разлика на външен вид), скоро я видях в един магазин в София, ама как не си записах модела тогава, че то помненето е трудна работа!
                              "Do not correct a fool, for he will hate you;
                              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от MM Преглед на мнение
                                на Митас модела С10 наистина е горе долу добре-за задна гума...но и той като се поизноси дори не и наполовина и вече го няма никакъв ....особено на мокро...С16 модела е доста издръжлив ,той си е и правен за твърдо,скали и прочие ,на асвалт държи не се износва бързо но на трева и меко край на приказката ... абе както понагоре е казал колегата kiki.t по-добре още някой лев и да се вземе качествена и хубава гума-разликата е осезаема
                                ...само не съм сагласен с него че АС-10 на Мишлен става за асвалт,напротив невероятно бързо свършва , но за офроуд е прекрасна гума за всякакви условия
                                Аз грешно съм се изразил , може да се кара и по асвалт , има сертификация.Не знам друга кросова гума да има.
                                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                                Суперскан България www.decbg.com
                                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X