Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за гумите МИТАС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за гумите МИТАС

и аз съм на същото мнение за митас Ц10 модела. На първо каране не е зле, добре се държи, на 2-ро каране се ядва на 3-тото много зле. Като стане наполовина грайфера под всякаква критика, отделно от това се къса и кърти особено на по нервен мотор. Ако беше евтина може да се преглътне ама за тия пари не, по добре още 30-40 лв за добра гума която дори и на половина да е пак държи прилично, плюс това е много по- износоустойчива
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Скоро попитах в Диана в Пловдив за 100/100-18 и ми предложиха C-18 модел 74лв.
      В каталога им четох,че е дават за средно твърди до меки терени.
      Мотора ми е ТТ 250 4Т и мисля,че ще му е идеална.
      Някой дали е карал с такава гума?
      YAMAHA WR450F

Коментар

Здравейте колеги. Карам Априлия Пегасо 650, отпред и отзад съм с Митас Е08. На асфалт е ужас, предната гума при леко натистане на предната спирачка се хлъзга като на лед, на черен път е два пъти по-голям ужас. Доста са твърди. Надявам се да съм Ви бил от полза.
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
          Здравейте колеги. Карам Априлия Пегасо 650, отпред и отзад съм с Митас Е08. На асфалт е ужас, предната гума при леко натистане на предната спирачка се хлъзга като на лед, на черен път е два пъти по-голям ужас. Доста са твърди. Надявам се да съм Ви бил от полза.
          Нашите гуми нямат нищо общо с твоите. Има една прадка в БГ дот 02 те са жив боклук.Иначе по принцип съм доволен от митаса.
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Тенерето отзад е с Митас С16 и нема ядове, на всякакъв терен се движи без проблем

Коментар

Само един път съм слагал митас отпред на ТТ-то и вече няма да повторя, спрял съм се вече на дънлоп взех ги предна и задна за общо 250лева с монтажа , нищо пара.
              0 8 76 36 8 542

Коментар

Pacharoza, Гумите са ми 2008-ма, а не 2002-ра. Незнам какви са Вашите.Живот и здраве като те видя отново на някой събор, ще ти дам мотора лично да се убедиш. Просто нямат никакво сцепление. Повече карам на асфалт и по-рядко на черни пътища, затова взех точно с такава шарка.
                If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Моето мнение за гумите МИТАС е отрицателно.На ТТ-то карах с такива ама найстина са твърди.А да не споменавам за с-02 17-ка най голямото дърво което съм виждал
                  0878424143
                  0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                    Моето мнение за гумите МИТАС е отрицателно.На ТТ-то карах с такива ама найстина са твърди.А да не споменавам за с-02 17-ка най голямото дърво което съм виждал
                    Батко Пепи, незнам защо мислиш, че са лоши като ние с тебе сме карали само 1-2 модела, главно C-02 17ка. За Др-а това беше възможно най-добрата гума, която можеше да се намери лесно в София и то на цена от 110 нагоре взависимост от къде я взимаш. Митаските нямат само твърди гуми, просто тези дето си бил купил са били такива + това за ендуро е добре гумата да е средна твърдост, защото терените по които караме са много разнообразни. Докато при кроса, там вече мекия грайфер е задължителен.
                    За C-02 / 17'' мога да кажа, че не е чак толкова лоша гума, особено когато е нова, кефа е несравним, понеже кубчетата са големи и Др-а копаше яко с нея.
                    В момента съм с предна Митас на ктм-а, не съм заглеждал точно модела какъв е, на около 60% е гумата, мога да я сравня единствено с Максис, защото на Др-а карах 2 максиски и ми се струва, че те държат доста повече на този процент на износване (60%).
                    Имам на разположение предна Мишелинка ендуро компетишън, скоро ще я сложа и ще видим тя как ще се представи
                    KTM Fen

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X