Първоначално публикуван от ®yMeH
http://offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=3206
Митков, така и така си започнал да обясняваш - кажи за маховика. Интересува ме мнение на човек с опит. Щото съм чел разни работи на разни състезатели ама ... те там друга игра играят. Та мъката ми е следната - моя мотор (цр125) е настроен за топ енд - няма ниски изобщо, средни почти хич и като влезе в обороти - шут в задника. Някак си не ми е лесно с него, при условие че ми е първи офроуд мотор. Ама пък е яка тръпка
Мисля си за карловските пиньони - така като гледам хубаво ще е тоя сезон да сменя веригата, което ще рече и пиньоните. Между другото - моите са оригинални - алуминиеви и са в завидно добро състояние, така че склонен съм да вярвам, че алуминиевите издържат много. На шосейната ямаха също задния ми беше алуминиев и не мръдна за 3-4те години, които я карах. Ама веригата си беше много добра, пък и аз не е като да не ги миех с четка за зъби, така че мисля - и поддръжката е много важна.
Аз имах предвид именно резултати от практиката. То теорията и практиката се покриват, защото каква ще е тази теория дето не отговаря на практиката
с каква смазка да си смазвам веригата ще се кара някъде 65% асфалт 35% оффроуд
с каква смазка да си смазвам веригата ще се кара някъде 65% асфалт 35% оффроуд

Решил съм да си сменям зъбчатките, но не знам какви да избера Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар