Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагери на задното колело на КЛХ 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лагери на задното колело на КЛХ 250

Здравейте колеги , предстои ми смяна на лагерите на задната главина ( мисля , че са два ) ,мотора е Кавасаки КЛХ 250 , на джантите пише че е от 94 година. Рових в мануала , но не открих номера или размери.Ако някой си има понятие да помага, моля , щото търговските партньори искат каталожен номер или размер.
    Не карай по-бързо от своя ангел-хранител!

От: Лагери на задното колело на КЛХ 250

Има няколко модела клх 250 за различните пазари.Не знам имат ли разлики в главините.Ето ти един сайт от където можеш да си поръчаш лагерите:

http://www.wemoto.com/

Ето тук ги има изведени и размерите на лагерите който ти трябват, но не знам дали са за твоята модификация:

http://www.wemoto.com/bikes/Kawasaki...1_E2_E3/93-95/

Предполагам че такива лагери ще има във всеки магазин за лагери или поне във всеки втори магазин за лагери.

Надявам се да съм бил полезен.
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

40 лв с ДДС налични - 2 лагера и две семеринки.

Коментар

Благодаря ти , VaHk0_ , за бързия отговор ! Тази вечер явно ще работя с Гугъл-преводача.Мотоциклета е внос от Япония.
        И пак благодаря - редактирам си мнението-оказва се , че левия и десния лагер са еднакви 20х42х12 .
        Последно редактирано от mario_ju; 22-01-11, 17:12.

Коментар

Мдам, имаш и конкретно предложение от bobiMX.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
            Мдам, имаш и конкретно предложение от bobiMX.
            Да , за което му благодаря !

Коментар

Първоначално публикуван от mario_ju Преглед на мнение
              Да , за което му благодаря !
              Не му благодари ами купувай, по-добър избор няма да намериш.
              Казвам го от собствен опит.

Коментар

Това са най-обикновени радиални съчмени лагери с номер 6004. Влизаш в магазин за лагери и семери и си взимаш български-ВМЗ или руски-ГПЗ лагери модификация 2RS(с гумено-метални защитни шайби). Взимаш и семеринги с двойна устна(чешки или немски). Цялата сметка ти е около 10 лева. Лагерите ги набиваш внимателно като чукаш само по външната гривна. Под семерингите намазваш с хубава грес. Разработваш внимателно......майтап.

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                  Това са най-обикновени радиални съчмени лагери с номер 6004. Влизаш в магазин за лагери и семери и си взимаш български-ВМЗ или руски-ГПЗ лагери модификация 2RS(с гумено-метални защитни шайби). Взимаш и семеринги с двойна устна(чешки или немски). Цялата сметка ти е около 10 лева. Лагерите ги набиваш внимателно като чукаш само по външната гривна. Под семерингите намазваш с хубава грес. Разработваш внимателно......майтап.
                  Така направих и аз при което ги смлях за норматив. Имам 4-ма свидетели от Севлиево и няколко от Дупница.
                  Тези евтини лагери не издържат на напъна, от 3 в задната джанта два ги бях СМЛЯЛ....АсенДП от форума ги сменя и видя...
                  Съчмите бяха смачкали даже втулката между лагерите, в главината беше супа топчета...евтиното си е евтино..после излиза скъпо.
                  Само да уточня, че това стана за около 3 месеца...тоест само няколко съботи и недели...

Коментар

Не ми е и минавало през ума такова нещо . Машинните лагери не са предвидени за такива резки натоварвания.Пък и 40 лева за комплект лагери и семеринги е приемлива цена , разбира се ако не са китайско производство.

Коментар

Тази игра сме я играли, ама резултата е прибиране на колесар или спане в балкана. За 5лв хубави лагери няма колега !!!
                      Дори и скъпи лагери съм слагал, вярно е че държат много повече, но пак не държат както оригиналните които са правени точно за това място и такова натоварване и при правилна поддръжка могат да издържат и 2-3 години.
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Написал съм евтини, а не КИТАЙСКИ менташки лагери. Говоря за качествени ОРИГИНАЛНИ български ВМЗ лагери направени в сопотския завод на японски и скф линии. Същото в пълна сила важи и за оригиналните руски ГПЗ лагери. Такива съм ползвал многократно и са се доказали като доста надеждни(и не само при моторите). Марио,да не мислиш че лагерите на каплата на твоят страшно силен и рязък клх 250 са с някакво космическо качество и издръжливост? И за 100 лева лагери да сложиш,не са ли ти добри семерингите или ако е износена втулката под тях(има канал вкопан от семера)-резултатът скоро ще е същия.

Коментар

Написал съм евтини, а не КИТАЙСКИ менташки лагери. Говоря за качествени ОРИГИНАЛНИ български ВМЗ лагери направени в сопотския завод на японски и скф линии. Същото в пълна сила важи и за оригиналните руски ГПЗ лагери. Такива съм ползвал многократно и са се доказали като доста надеждни(и не само при моторите). Марио,да не мислиш че лагерите на каплата на твоят страшно силен и рязък клх 250 са с някакво космическо качество и издръжливост? И за 100 лева лагери да сложиш,не са ли ти добри семерингите или ако е износена втулката под тях(има канал вкопан от семера)-резултатът скоро ще е същия.
                          Спокойно ,приятелю ! И аз съм привърженик на българското ! А това за китайското производство не се отнася до теб,прочети пак внимателно поста ми , моля!

Коментар

Такъв клх ,като твоя имах преди 5 години. Сложих му задна 19-ка капла от кдх 200. Опресних втулките,смених семерингите и лагерите(мисля ,че сложих руски тогава). Карах го 2 години. Продадох го. Още го яздат здраво и лагери не са пипали. Да не ти казвам на колко трактори по полуоските и по предния мост съм слагал вмз лагери и карат с години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X