Има ли разлика между NGK B9ES и NGK B8ES ....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос относно свещите...
Свий
X
-
Re: Въпрос относно свещите...
Разликата е в топлинното число! Ако не знаеш какво е топлинно число по добре се разтърси из нета има доста инфо по темата свещи! В най-общи линии ако свеща е прекалено студена (топлинното число - ниско), тя няма да може да се самопочиства от отлагания, а ако е прекалено гореща (високо топлинно число) тогава тя ще възпламенява сместа преди да е минала искра. Имай предвид, че някой производители обръщат топлинното число - по-високо -> по студена свещ, по-ниско -> по-гореща свещ!The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yamaha_TDR Преглед на мнениедобре да попитам аз имам Yamaha TDR 125 и в мануала пише че трябва свещ В8ЕS а аз съм с B9ES ако сложа 8 по добре ли ще е ?2010 CRF 250 R
Коментар
-
ако можеш си купи свещ от чужбина
от българия няколко пъти съм си купувал и мога да кажа че нямат нищо общо с истинскитеHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеако можеш си купи свещ от чужбина
от българия няколко пъти съм си купувал и мога да кажа че нямат нищо общо с истинскитеThe only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.
Коментар
-
Ето един полезен линк за НЖК свещите:
http://www.z1enterprises.com/referen...lug-guide.aspx
Коментар
-
ако можеш си купи свещ от чужбина
от българия няколко пъти съм си купувал и мога да кажа че нямат нищо общо с истинскитестранно аз пък си бях купил от чужбина и избиха за нула време а тези от БГ дето съм си ги взимал..няма да казвам от къде..но си бачкат без проблем
..е съгласен съм че се продават и ментаци но да не си купуваш от БГ е вече крайно изказване
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар