Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно свещите...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Въпрос относно свещите...

И аз мисля че това е крайно мнение! Май правиме дявола по черен отколкото е в действителност. Аз винаги съм си купувал свещите от България, от един и същи човек и не съм имал проблем. Единствения път когато съм имал проблеми беше ,когато си купих от друго място и то пак беше поради недоглеждане от моя страна - бях сбъркал топлинното число. Сега карам с Денсу иридиева и съм страшно доволен. Имам чувството че мотора стана по мощен а и със сигурност е по икономичен!
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Re: Въпрос относно свещите...

Най-добрите свещи в момента на пазара са иридиевите .
      DENSO IRIDIUM POWER предлагам тези свещи .На NGK- В8ЕS отговарят DENSO IRIDIUM IW24 = 30 лв за 1 бр.Предлагам и от обикновеното DENSO , но за предпочитане са иридиевите DENSO.
      Ако ви интерисуват цени на DENSO IRIDIUM POWER и за други мотори ми пишете на adventurecarbg@abv.bg за да погледна какви излизат в каталога .
      За тези които аз предлагам твърдя че определено НЕ са ментета , за другите незная !!!
      http://www.adventurecar.com/catalogo.tuning.bl.php
      http://www.adventurecar.com/bulcateg...0BG%202006.pdf

Коментар

До: Въпрос относно свещите...

Ефекта от Denso iridium при мене е просто огромен.До сега направо съм го мъчил мотора.

Коментар

Оригинална за Сузуки-то ми дават DENSO U24ESR-N. Каква иридиева може да я замести та да го поглезя малко?

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
            Оригинална за Сузуки-то ми дават DENSO U24ESR-N. Каква иридиева може да я замести та да го поглезя малко?
            IU24 са DENSO IRIDIUM POWER при мен на цена 30лв./бр.

Коментар

До: Re: Въпрос относно свещите...

Първоначално публикуван от GeorgiATV Преглед на мнение
              Съгласен съм с това мнение! Много ментаци има тука и да Ви кажа направени са да изглеждат направо "истински"!
              Ееее стига де , аз ментаци Не продавам ..Не така де , не всички продават ментета ..

Коментар

До: Re: Въпрос относно свещите...

Първоначално публикуван от nikicar Преглед на мнение
                Ееее стига де , аз ментаци Не продавам ..Не така де , не всички продават ментета ..
                +10 за nikicar миналата седмица отидох в офиса по каталог ми намериха свещаИ в петъкак си я сложих и си работи както трябва
                Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                Gas Gas EC 200

Коментар

Те всички като ги сложиш работят както трябва, но някой за много кратко, а други забравяш кога си я сменил...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X