Още веднъж Yamaha излезе с едни гърди напред пред конкоренцията!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Безплатни сервизни книги от Yamaha Австралия!
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
странно защо само на автралийския сайт има тези мануали
но мен това ме радва разбира се
имам си вече инфо за ямяхата
само не ми хареса това че е над 500 страници
4 езика мискирани
голямо печатане ще падне
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
-
е имам стотици листи напечатани само от 1-та страна, няма да поразявам нова хартия
виж колко екологично мисля
а и в гаража все още нямам PC и мека мебел както американците
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Значи забелязвам че има някаква "защита" да не дърпаш като полудял, защото като издърпам малко повече неща и в някакъв момент ме изгвърля и не мога да отворя страницата докато не си рестартирам експлоръра или не мине малко време.... знам ли...
Коментар
-
че при мен си е супер, нямам никакви ограничения
взех да тегля наред като полудял
вече около 600МВ итеглих
понякога не отваря сайта директно
трябва първо да минеш през www.yamaha-motor.com.au
и след това http://www.yamahaownershandbook.com.au/?r=0
така мисля че работи
ако отвориш директно http://www.yamahaownershandbook.com.au/?r=0
те вкарва в www.yamaha-motor.com.au
поне при мен е така.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
ok ok
всички сме съгласни че ямаха е напред с материяла
...само исках да отбележа че и на ктм на сайта можеш да си дърпаш мануали
а защо ямаха австралия ли
ми сигурно щото там и без това има пооткъснати от цивилизацията места райони острови и тн
а изглежда че яма се продават добре там
следя техните сайтове и списания имат много хубави такива
например сайта на техния дирт байк е супер и е много по готин от щатския ама мнооого
Коментар
-
как да караш мотор + много други.
еййй как ми се кара и на мене по дивите брегове на...нова зенландия
гледах в един брой на дирт райдър имаше статия за едни дето отиват там наемат мотори и обикалят ...страхотно място е тва NEW ZENLAND
или както там се пише
даже пичовете с хеликоптер и отдолу моторите в мрежа ги влачеха насам на там...и между другото бяха ямахи де WR450 майче или може и 250 да е имало
а бе съби ..забелязвам аз некви австралийски моменти в стила ти на каране -верно
Коментар
-
нали казват за НЗ че е перфектното место на света за всякакви екстремни откачалки, имало от всичко по много и за всеки.
нямало екстремен спорт за който да няма условия там или дори да има се броят на пръсти.
дано пък един ден да можем и там да идем
Жоро ще ни заведе със или без австрийците
Коментар
-
Напълно възможно е, изтегли си последната версия (за най-сигурно) и опитай с нея.Първоначално публикуван от MMхмм изтеглих си един, два мануала обаче нещо не мога да ги отворя
що така,дали акробата ми е стар нещо ?Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
До: Безплатни сервизни книги от Yamaha Австралия!
От доста време си търся сървиз менюал за мойта ямаха XT600Z Tenere 1990 произведена за европейския пазар. Не знам дали причината не е в мен но не мога да открия тоя менюал. Имам си оригиналния owners manual но искам да имам и сервизния. Моля ако някой го има да го "сподели" пък ще черпя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар