Обява

Свий
Няма добавени обяви.

След яка КАЛ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: След яка КАЛ

Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнение
    Аз направих още едно "подобрение" на мотора си. Пробих дупка по средата на рамата точно м/у двата лагера на кормилото и сложих гресьорка. Е, като е топло и се понагрее омаслява малко калника, но лагерите са ми гресирани.
    Колко грес събира?
    MG RACING

Коментар

Аз направих още едно "подобрение" на мотора си. Пробих дупка по средата на рамата точно м/у двата лагера на кормилото и сложих гресьорка. Е, като е топло и се понагрее омаслява малко калника, но лагерите са ми гресирани.
      Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
      Колко грес събира?

Мда.. Тая гресьорка върши екстра работа.... Другият ми ХР беше с такава, сега и на тоя ще му сложа една гресьорка на това място вкл. и на линковете...
      Иначе събира доста грес - оста на кормилото е значително по-тясна от тръбата на рамката, а всичко трябва да се напълни...

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
        Колко грес събира?
        Е, предполагам само първия път събира доста (докто напълниш пространството), после вече само добавяш (то не е масло та да изтече цялото )
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Перфектна е идеята ,само трябва да се уцели мястото.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            Перфектна е идеята ,само трябва да се уцели мястото.
            Аз я сложих от лявата страна (ляво, седейки на мотора). От дясно минаваха разни кабеляци и имаше опасност да ги протрие.

Коментар

Срам ме е малко да си го призная, ама никога не отделям толкова време на мотора си ! Гледам само маслото ми да е сменено навреме !
              Май по-изгодно излиза, да си миеш мотора както ти падне и да си сменяш после лагерите, когато им дойде времето ... Иначе губенето на толкова много време в козметики си е живо разхищение.
              Не съм се оженил за тоя мотор, че да му подгъзувам толкова чак !

Коментар

Май по-изгодно излиза, да си миеш мотора както ти падне и да си сменяш после лагерите, когато им дойде времето ... Иначе губенето на толкова много време в козметики си е живо разхищение.
                Не съм се оженил за тоя мотор, че да му подгъзувам толкова чак !
                Жоре, точно в това е проблема. Аз съм скаран с мивките също. Аз го плакна само когато требе, иначе е много работа. Взе да ми затяга и "прескача" лагера, затова реших да го сменям. Като видях колко работа е, ще си призная ме домързя, затова си врътнах гресьорката и така си остана с годинките.

Коментар

Жоре, точно в това е проблема. Аз съм скаран с мивките също. Аз го плакна само когато требе, иначе е много работа. Взе да ми затяга и "прескача" лагера, затова реших да го сменям. Като видях колко работа е, ще си призная ме домързя, затова си врътнах гресьорката и така си остана с годинките.
                  Абе, да ти кажа, няма да са вечни тия лагери я !
                  И на хондата ми взе да прескача в края на този сезон, смених го, ама изкара три сезона и около 30000 км поне, което не е малко за моята подръжка !
                  Иначе колегите, които се занимават с ремонтите да умират от глад ли ?!

ПП. Време е да ти кажа май: "Добре дошъл във форума !"
                  Радвам се да имаме още един приятел българин - американец тук !
                  А лятото добре си дошъл да покараш на "Six Days Crazy Job" !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                    ПП. Време е да ти кажа май: "Добре дошъл във форума !"
                    Радвам се да имаме още един приятел българин - американец тук !
                    А лятото добре си дошъл да покараш на "Six Days Crazy Job" !
                    Жоро, благодаря ти много, и ще се радвам ако ме приемете като "приятел" във форума.
                    За "Six Days Crazy Job" ще се постарая да дойда. Кога са те? Щест дни надали ще издържа. Не съм във форма, годинкиии, краченцата надали ще ми издържат, а това значи че задникът ми ще заприлича на задникът на Бабун, тежинката отпред взе да се отразява на мускулчетата отзад. С две думи трябва яко да поработя преди да дойда. Ще трябва да си купя и моторче - моето го продадох. До сега бях с цвайка и ще си помисля дали ми е време за тракторче.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                    X