Обява
Свий
Няма добавени обяви.
След яка КАЛ
Свий
X
-
До: След яка КАЛ
Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнениеАз направих още едно "подобрение" на мотора си. Пробих дупка по средата на рамата точно м/у двата лагера на кормилото и сложих гресьорка. Е, като е топло и се понагрее омаслява малко калника, но лагерите са ми гресирани.Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнениеКолко грес събира?
Мда.. Тая гресьорка върши екстра работа.... Другият ми ХР беше с такава, сега и на тоя ще му сложа една гресьорка на това място вкл. и на линковете...
Иначе събира доста грес - оста на кормилото е значително по-тясна от тръбата на рамката, а всичко трябва да се напълни...
Коментар
-
Е, предполагам само първия път събира доста (докто напълниш пространството), после вече само добавяшПървоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнениеКолко грес събира?
(то не е масло та да изтече цялото
)
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Перфектна е идеята ,само трябва да се уцели мястото.Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнениеАз направих още едно "подобрение" на мотора си. Пробих дупка по средата на рамата точно м/у двата лагера на кормилото и сложих гресьорка. Е, като е топло и се понагрее омаслява малко калника, но лагерите са ми гресирани.
Коментар
-
Аз я сложих от лявата страна (ляво, седейки на мотора). От дясно минаваха разни кабеляци и имаше опасност да ги протрие.Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеПерфектна е идеята ,само трябва да се уцели мястото.
Коментар
-
Срам ме е малко да си го призная, ама никога не отделям толкова време на мотора си !
Гледам само маслото ми да е сменено навреме !
Май по-изгодно излиза, да си миеш мотора както ти падне и да си сменяш после лагерите, когато им дойде времето ...
Иначе губенето на толкова много време в козметики си е живо разхищение. 
Не съм се оженил за тоя мотор, че да му подгъзувам толкова чак !
Коментар
-
Жоре, точно в това е проблема. Аз съм скаран с мивките също. Аз го плакна само когато требеМай по-изгодно излиза, да си миеш мотора както ти падне и да си сменяш после лагерите, когато им дойде времето ...
Иначе губенето на толкова много време в козметики си е живо разхищение. 
Не съм се оженил за тоя мотор, че да му подгъзувам толкова чак !
, иначе е много работа. Взе да ми затяга и "прескача" лагера, затова реших да го сменям. Като видях колко работа е, ще си призная ме домързя, затова си врътнах гресьорката и така си остана с годинките.
Коментар
-
Абе, да ти кажа, няма да са вечни тия лагери я !Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнениеЖоре, точно в това е проблема. Аз съм скаран с мивките също. Аз го плакна само когато требе
, иначе е много работа. Взе да ми затяга и "прескача" лагера, затова реших да го сменям. Като видях колко работа е, ще си призная ме домързя, затова си врътнах гресьорката и така си остана с годинките.
И на хондата ми взе да прескача в края на този сезон, смених го, ама изкара три сезона и около 30000 км поне, което не е малко за моята подръжка !
Иначе колегите, които се занимават с ремонтите да умират от глад ли ?!
ПП. Време е да ти кажа май: "Добре дошъл във форума !"
Радвам се да имаме още един приятел българин - американец тук !
А лятото добре си дошъл да покараш на "Six Days Crazy Job" !
Коментар
-
Жоро, благодаря ти много, и ще се радвам ако ме приемете като "приятел" във форума.Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнениеПП. Време е да ти кажа май: "Добре дошъл във форума !"
Радвам се да имаме още един приятел българин - американец тук !
А лятото добре си дошъл да покараш на "Six Days Crazy Job" !
За "Six Days Crazy Job" ще се постарая да дойда. Кога са те? Щест дни надали ще издържа. Не съм във форма, годинкиии, краченцата надали ще ми издържат, а това значи че задникът ми ще заприлича на задникът на Бабун, тежинката отпред взе да се отразява на мускулчетата отзад. С две думи трябва яко да поработя преди да дойда. Ще трябва да си купя и моторче - моето го продадох. До сега бях с цвайка и ще си помисля дали ми е време за тракторче.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар