Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте приятели мотористи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СРАМ МЕ Е ОТ СЕБЕ СИ

Първоначално публикуван от Alek SX Преглед на мнение
    С една дума аз се признавам за най-големият тупан и съм убеден, че вече ще съм смешкото на форума.Друг такъв няма. Само не ми се смейте прекомерно..
    Колега, не се притеснявай.... Наистина е комично погледнато от страни... Но пък никой не е застрахован от тези неща и никога не е късно да се сътвори нещо подобно.... То по веднъж се случва - всеки ден няма да си забравяш парцала там...
    Важното е, че сега е ТОК...
    И внимавай за напред, че сега е нищо, но друг път може да е фатално за машината...

Коментар

До: Здравейте приятели мотористи

Браво бе колега, супер комична ситуация

значи какъв е извода ..... когато някой пита за проблем, първо ще го питаме "я си признай какво си правил преди това, ама всичко, абсолютно всичко "
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: СРАМ МЕ Е ОТ СЕБЕ СИ

Първоначално публикуван от Alek SX Преглед на мнение
        Срам ме е да разкажа от какво беше проблема, но Ви го дължа след като Ви занимавах с нещо произтичащо от глупостта ми

Как започна всичко:
        Преди да го подхвана с водоструйката и т.н. бях свалил и изхвърлил старият възд.филтър тъй като вече се разпадаше.
        И понеже не исках да мокря новият набутах един парцал навътре към карбуратора за да не глатне вода при миенето. После реших върху мрежата-основата на филтъра да сложа отвътре един найлон и да го опъна със скобата отпред.
        Както вече сте се досетили след миенето и слагането на новият възд.филтър забравих изобщо за парцала
        Добре, че днес за последно реших да се пробвам на карбуратора и сваляйки задната скоба видях анцуга на жена ми да ми се усмихва..
        Дали няма някаква символика в това?според мен не е случайно..

С една дума аз се признавам за най-големият тупан и съм убеден, че вече ще съм смешкото на форума.Друг такъв няма. Само не ми се смейте прекомерно..
        Браво ейййййййй,малко остана да отвориш двигатела
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Ей така като карах Москвич колко пъти съм се чудил що не пали ,а аз съм забравил да поставя палеца в делкото.Същата работа и твоята.
          КТМ 400 EXC

Коментар

Мерака и престараването понякога правят големи бели,и на мен ми се е случвало подобно нещо.
            Трябваше да оставим моторите на неохраняем паркинг и аз за по сигурно му дръпнах лулата,както се сещате на другия ден бях забравил и си спретнах голям купон за 20тина минути Със здраве и безаварийно!

Коментар

Аз пък си счупих манивелата от ритане заради едни кабелче на бобината.Някаква клечка го беше бутнала и се извадил.Прибирахме се от преход,и бяхме доста голяма група.Всички се изредихме да ритаме и го убихме от ритане докато някой не си сети че нещо може да не е наред за да не запали.Като погледнах ,кабелчето виси направо ми идваше да се гръмна.Така че всеки е изпадал в подобна ситуация.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                А ся де ама ти що си го купил като неще да пали..Или кога беше мръсен палеше.Ако да значе ти си виновен(МИСЛИ).
                Аз като ти разправях че трябва да помислиш,еи го на прав съм бил.

П.п Пък то че ще се смеем ще се смеем то на чужд г...з и 100 х..я са малко нали знаеш..Аиде да си го караш с кеф.

Коментар

Здеавейте, за да не откривам нова тема ще попитам в тази.

Имам проблем със свещите, постоянно ми горят и вече смених 3 свещи. Мислех си, че е случайност или свещите не са били качественни, но три свещи да сменя в рамките на 2 месеца едва ли ще е от свещите. И исках да попитам от какво може да се получава така да ???
                  [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=433"]Денем почивай, за да може нощем да се наспиш.[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Patrician Преглед на мнение
                    Здеавейте, за да не откривам нова тема ще попитам в тази.

Имам проблем със свещите, постоянно ми горят и вече смених 3 свещи. Мислех си, че е случайност или свещите не са били качественни, но три свещи да сменя в рамките на 2 месеца едва ли ще е от свещите. И исках да попитам от какво може да се получава така да ???
                    Богата смес!
                    offroad фен
                    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                    X