Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части за ТМ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Части за ТМ?

Благодаря ви за информацията колеги! Току що прочетох и препредадох информацията на пича с ТМ-а. Той каза, че точно от този магазин, за който говорите (Цар Борис III), е купен мотора, но на него са му казали, че вече не се занимават с тези мотори и части там. Това било магазин за авточасти.. Пак ще провери и ще поразпита, но иначе е позагубил надежда да намери тези части в Бг и изгодно. Май се е ориентирал към магазини в Англия и Италия.. Ще се бръкне по- надълбочко. Но за този мотор определено си заслужава! Аз карам ВР 450, 2004 година и съм страшно доволен за сега, но честно казано, ако имаше прилично представителство на ТМ в България, може би много хора биха се преориентирали. В компанията ни има доста добри мотори, дори по- нови от този ТМ, но малко от тях могат да се конкурират с него. На всички мнението е, че това е страхотна машина. Този приятел за 6 години не е правил нищо по него. Сега за първи път го предава, но смятам че и това е нормално. Още веднъж благодаря и ако все пак разберете нещо ще се радвам да споделите информацията!

Коментар

Каква марка семеринги си сложил , че ги изплю толкова бързо ?

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
        Каква марка семеринги си сложил , че ги изплю толкова бързо ?
        Не съм обърнал внимание на марката, отидох в магазина и взех най-скапите и уж "най-хубави'' семеринги. Ще видя семера утре и ще напиша. Виж , мога да ти кажа цветовете. При първото цепене на двигателя , семера беше оранжев, съответно взех пак такъв , но го издуха, после взех зелен , който се води най-скъпия в магазина , но и него го издуха за 1 резервоар...
        Лагерите са Койо , но за семерите не съм обърнал внимание..
        Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Отдушникът на картерите работи ли ти ? Отвий пробката за наливане на масло и надуй с уста през отдушника .

Коментар

На въпросното място,както предположи Гоблин ,наистина има магазин за Авточасти...авто-нещо си.. Попитах за останали някакви части за ТМ ,но нямат нищо...фирмата отдавна не съществувала.

Коментар

Жалко, нищо ще видим Goblin, дали е намерил нещо, ако ли не ....ще го мисля....Много ти благодаря за проверката и помощта!!!!
              Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                Отдушникът на картерите работи ли ти ? Отвий пробката за наливане на масло и надуй с уста през отдушника .
                Чисти са отдушниците ,проверени и продухани са при цепенето на двигателя....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X