в доминатора има едно укане в мотора кои може да ми го направи благодаря ви предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
honda dominstor 500 kubika
Свий
X
-
От: honda dominstor 500 kubika
Първоначално публикуван от ivo Svoge Преглед на мнениеБратле доста се напъвах но не можах да ти схвана далбоката мисъл.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Викаш някакво укане имало ама как звучи така продължително "ууууууууу" или на кратки интервали "ууу", "ууу"... И аз имах подобен проблем на АТВ-то, също хонда, но при мен беше мукане. Продължително "мууууууууу", заведох го на ветеринар и се оправи. Твоят модел предполагам е доста рядък и не знам дали обикновен лекар ще се справи.
Сега сериозно, това което разбрах е, че има някакъв странен шум в двигателя. Обслужен ли е? Масло, филтри... Да не е някой лагер?Лопата - друг солдата!!!
Коментар
-
Абе темата дали е сериозна или не ще покаже времетоОт известно време наблюдавам ново регистрирани колеги /да не се изразявам по друг начин/, които явно са доста млади на години и прочие, но освен че правописа им е гола вода, то когато пуснат тема с искане за помощ и информация, освен че ги мързи да четат другите теми, то изобщо не поглеждат публикуваната от тях. За пример ще Ви кажа, че за последните няколко седмици писах в темите на такива колеги, но така че да има ответна реакция от тях, да има заинтересованост и да получат информацията за която се борят, след като си я заслужат. Е познайте от тогава какво се е случило с тези теми, ми няма нито едно мнение, а колегите дето спешно искат помощ навярно вече са забравили. Та от толкова много писане ми се ще, форума да остане едно сериозно място, където винаги можеш да научиш нещо ново
И накрая не мисля, че е важно укането или мукането, а по-скоро това, че самия колега поради ред причини, които не искам да изброявам, не може да зададе въпроса си
А това вече е страшно
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Като се въведе тест за входно ниво - половината ненужни ще отпаднат на мига . След регистрацията да могат единствено да четат поне 1 месец - тогава нещата ще заспят . И по-яки санкции при гаври с Родния език .
Коментар
-
То, и още в заглавието трябва да гадаеш що за птица е тая Хонда ....., но ще се оправим се някога - няма да е все така, я!
Сигурно трябва да се въведе и тест по Български език ,при регистрацията на нови потребители.Силата е нищо без контрол.
Коментар
-
Толкова много причини може да има това, как беше "укане". А като какъв звучен сигнал да го определим "укане" от работата на двигателя, от шума в ауспуха или какво, я по - точно се изкажи, че май проблема ти изобщо не е спешен. Сигурно ако си вземеш Honda Dominator 650, ще започне и да "мяука" оффф...
А заглавието Honda Dominastor, стига вече моля ви са
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнениеА заглавието Honda Dominastor...)...
Няма ли кой да премести темата в един друг раздел - по-весел?Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
Коментар
-
Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнениеНасков, не е колегиално това бъзикане. Човека ясно е написал - dominstor, а не DominAstor! При различните модели проблема може да е друг и "укането" да е съвсем различно, така ще подведеш някого.... сори, ама и аз не издържах (незлобливо)...
Няма ли кой да премести темата в един друг раздел - по-весел?
А иначе, аз такива Dominastori не съм видял - може и да има, не отричам
Бахти спешния проблем, няма що!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар