Обява

Свий
Няма добавени обяви.

honda dominstor 500 kubika

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• honda dominstor 500 kubika

в доминатора има едно укане в мотора кои може да ми го направи благодаря ви предварително

От: honda dominstor 500 kubika

Братле доста се напъвах но не можах да ти схвана далбоката мисъл.
    Polaris Magnum 500
    Mercedes ml320

Коментар

Първоначално публикуван от ivo Svoge Преглед на мнение
      Братле доста се напъвах но не можах да ти схвана далбоката мисъл.
      И трудно някои ще е схване.Може би говори за пукане в ауспуха!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Викаш някакво укане имало ама как звучи така продължително "ууууууууу" или на кратки интервали "ууу", "ууу"... И аз имах подобен проблем на АТВ-то, също хонда, но при мен беше мукане. Продължително "мууууууууу", заведох го на ветеринар и се оправи. Твоят модел предполагам е доста рядък и не знам дали обикновен лекар ще се справи.

Сега сериозно, това което разбрах е, че има някакъв странен шум в двигателя. Обслужен ли е? Масло, филтри... Да не е някой лагер?
        Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Страшна работа е това укане да знаеш.Ако е мяукане виж дали под седалката има едно или две новородени котенца.Абе колеги-темата сериозна ли е)))))?Шегувам се,но и аз като другите колеги не издържах.

Коментар

Абе темата дали е сериозна или не ще покаже времето От известно време наблюдавам ново регистрирани колеги /да не се изразявам по друг начин/, които явно са доста млади на години и прочие, но освен че правописа им е гола вода, то когато пуснат тема с искане за помощ и информация, освен че ги мързи да четат другите теми, то изобщо не поглеждат публикуваната от тях. За пример ще Ви кажа, че за последните няколко седмици писах в темите на такива колеги, но така че да има ответна реакция от тях, да има заинтересованост и да получат информацията за която се борят, след като си я заслужат. Е познайте от тогава какво се е случило с тези теми, ми няма нито едно мнение, а колегите дето спешно искат помощ навярно вече са забравили. Та от толкова много писане ми се ще, форума да остане едно сериозно място, където винаги можеш да научиш нещо ново И накрая не мисля, че е важно укането или мукането, а по-скоро това, че самия колега поради ред причини, които не искам да изброявам, не може да зададе въпроса сиА това вече е страшно
            SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Като се въведе тест за входно ниво - половината ненужни ще отпаднат на мига . След регистрацията да могат единствено да четат поне 1 месец - тогава нещата ще заспят . И по-яки санкции при гаври с Родния език .

Коментар

То, и още в заглавието трябва да гадаеш що за птица е тая Хонда ....., но ще се оправим се някога - няма да е все така, я!

Сигурно трябва да се въведе и тест по Български език ,при регистрацията на нови потребители.
                Силата е нищо без контрол.

Коментар

Толкова много причини може да има това, как беше "укане". А като какъв звучен сигнал да го определим "укане" от работата на двигателя, от шума в ауспуха или какво, я по - точно се изкажи, че май проблема ти изобщо не е спешен. Сигурно ако си вземеш Honda Dominator 650, ще започне и да "мяука" оффф...
                  А заглавието Honda Dominastor, стига вече моля ви са

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
                    А заглавието Honda Dominastor...
                    Насков, не е колегиално това бъзикане. Човека ясно е написал - dominstor, а не DominAstor! При различните модели проблема може да е друг и "укането" да е съвсем различно, така ще подведеш някого.... сори, ама и аз не издържах (незлобливо )...
                    Няма ли кой да премести темата в един друг раздел - по-весел?
                    Honda XR600
                    Kawasaki KLX650
                    Honda XL600V Transalp
                    +359 888 6З5 9З4

Коментар

Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнение
                      Насков, не е колегиално това бъзикане. Човека ясно е написал - dominstor, а не DominAstor! При различните модели проблема може да е друг и "укането" да е съвсем различно, така ще подведеш някого.... сори, ама и аз не издържах (незлобливо )...
                      Няма ли кой да премести темата в един друг раздел - по-весел?
                      Еми той да вземи да пропиши и да обясни точно какво му е на мотора.
                      А иначе, аз такива Dominastori не съм видял - може и да има, не отричам
                      Бахти спешния проблем, няма що!

Коментар

Човека май иска да каже чукане

Коментар

Райчо , човекЪТ одавана е заспал дълбок зимен сън - още в деня на пускането на писанието си .

Коментар

Такива потребители, така да ме изнервят, че не е реално... Искат помощ, ок помагаме, а накрая какво....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X