Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изработка на маслоустойчиви гумени уплътнения- къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изработка на маслоустойчиви гумени уплътнения- къде ?

Ако, междуцентровото разстояние между двата винта с които кранчето се лови за резервоара е 34мм., ще ти намеря кранче и цената ще ти хареса.
    Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
      Ако, междуцентровото разстояние между двата винта с които кранчето се лови за резервоара е 34мм., ще ти намеря кранче и цената ще ти хареса.
      Ще приложа снимки и размери утре.
      Yamaha WR 200

Коментар

Фирма "Теда" -Казанлък ,там изработват семеринги, уплътнения, О-пръстени ,гумички за спирачни апарати и пр. . Ползвал съм услугите им и съм доволен . Все пак зависи от къде сте.
        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
          Фирма "Теда" -Казанлък ,там изработват семеринги, уплътнения, О-пръстени ,гумички за спирачни апарати и пр. . Ползвал съм услугите им и съм доволен . Все пак зависи от къде сте.
          Благодаря, но колегата maki449 намери цяло кранче и утре ще го поръчам.
          Поздрави!
          Yamaha WR 200

Коментар

Все пак съм правил дисертация на тема Стабилизатори за каучуци на основа бг суровини. С Две думи масло-устойчиви са нитрил каучука и ЕПК или етилен пропиленов каучук, вече се появиха и нови,но не зная дали се използват у нас. Това е от мен. Всичко друго раздува и не става.
            Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
              Все пак съм правил дисертация на тема Стабилизатори за каучуци на основа бг суровини. С Две думи масло-устойчиви са нитрил каучука и ЕПК или етилен пропиленов каучук, вече се появиха и нови,но не зная дали се използват у нас. Това е от мен. Всичко друго раздува и не става.
              А бензиноустойчиви? Че то това е голямата болка!
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Кранчето пристигна, проблема е решен!
                Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
                  Привет Колега.

Най-доброто от новото е FKM, инак става и ACM или АЕМ, а има и една камара хептен нови и устойчиви - вижая тиоколи хлорсулфонирани полиетилени и т.н.

От чисто любопитство и с извинение към автора на темата за спама - къде и при кой си защитил? И аз като хоби правя дисертация по каучук в ХТИ - София.
                  Последно редактирано от drago_pishinkov; 01-11-11, 18:19. Причина: ...Граматикааа
                  Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                    А бензиноустойчиви? Че то това е голямата болка!
                    FKM му е майката. Каучук - аналог на тефлона по отношение на химическа и топлинна устойчивост. Ако некой има калъп - да го даде - ще му направя колкото иска уплътнения.

Коментар

Първоначално публикуван от drago_pishinkov Преглед на мнение
                      FKM му е майката. Каучук - аналог на тефлона по отношение на химическа и топлинна устойчивост. Ако некой има калъп - да го даде - ще му направя колкото иска уплътнения.
                      Супер! Ако отново се прояви проблема с гумичката (надявам се няма) ще Ви имам предвид!
                      А мостра имам, ако някой има нужда мога да му услужа.
                      Поздрави!
                      Yamaha WR 200

Коментар

Да споделя и моя скромен опит : На една китайска 2 - т тоалетна и беше скъсано уплътнението по подобен начин. С абсолютно нежелание взех парче маслоустойчива гума със същата дебелина. С една голяма замба отрязах големия кръг. И после с една по-малка двата вътрешни кръга и фигурата под тях. Стана от първия път. Сигурен съм , че изделието , което изработих за 2-3 минути ще е последното , което ще се развали в този "мотор" .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                          Да споделя и моя скромен опит : На една китайска 2 - т тоалетна и беше скъсано уплътнението по подобен начин. С абсолютно нежелание взех парче маслоустойчива гума със същата дебелина. С една голяма замба отрязах големия кръг. И после с една по-малка двата вътрешни кръга и фигурата под тях. Стана от първия път. Сигурен съм , че изделието , което изработих за 2-3 минути ще е последното , което ще се развали в този "мотор" .
                          Веднага се съгласих. Стига гумата да е и бензиноустойчива. Впрочем пропуснал си на напишеш от къде аджеба "ВЗЕ" парче маслостойчива /евентуално бензиноустойчива/ гума със същата дебелина. Щото на япончетата и дебелината не е на точни милиметри.....
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Тук в Карлово има един човек , който се занимава с изработване на различни видове уплътнения от такава гума. При него има няколко размера дебелини . А и кранчето има една пружинна шайба , която винаги можеш леко да надхитриш.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                              Веднага се съгласих. Стига гумата да е и бензиноустойчива. Впрочем пропуснал си на напишеш от къде аджеба "ВЗЕ" парче маслостойчива /евентуално бензиноустойчива/ гума със същата дебелина. Щото на япончетата и дебелината не е на точни милиметри.....

Мога да предложа 200х200х2мм или 200х200х6мм квадрати от маслоустойчива ( винаги ме е радвало това тривиално название). От лабораторията ни резват по малко от тез квадрати и фърлят остатъка. Ша отбера от боклука каквото мога и ша пратя. Пари не струва.

Ако искате и водоустойчива (неотровна) да ви отбера - който ползва чешми с кранчета да си къца уплътнения ако си има дзамба.

Поздрави.
                              Драго

Коментар

Първоначално публикуван от drago_pishinkov Преглед на мнение
                                Мога да предложа 200х200х2мм или 200х200х6мм квадрати от маслоустойчива ( винаги ме е радвало това тривиално название). От лабораторията ни резват по малко от тез квадрати и фърлят остатъка. Ша отбера от боклука каквото мога и ша пратя. Пари не струва.

Ако искате и водоустойчива (неотровна) да ви отбера - който ползва чешми с кранчета да си къца уплътнения ако си има дзамба.

Поздрави.
                                Драго
                                Ако не е много нахално - по една от вид бих приел на драго сърце. Умирам си от кеф когато разполагам с екзотични материали.
                                0888932647

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X