Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изработка на маслоустойчиви гумени уплътнения- къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изработка на маслоустойчиви гумени уплътнения- къде ?

Здравейте! Кранчето за горивото не ми затваря, поради старо гумено уплътнение. От къде мога да си купя такова или да ми изработят ? Представлява това и го няма в мото магазини, питал съм на много места.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3950864v.gif
Прегледи:1
Размер:48.1 КБ
ID:5944061
    Yamaha WR 200

От: Изработка на маслоустойчиви гумени уплътнения- къде ?

Това ми напомня на кранчето за гориво на Трабант, но не съм съвсем сигурен. Не е зле като идея да се провери, стига да намериш магазин с резервни части за Трабант. Успех!

Коментар

Кранчето изглежда така, Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20111021223419_54177_16068799_2137515838_%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5.jpg
Размер:4.8 КБ
ID:5312632
      а това са всички детайли
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10004596.jpg
Размер:20.9 КБ
ID:5312633
      Yamaha WR 200

Коментар

От каква моторетка е това кранче?
        Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
          От каква моторетка е това кранче?
          От Yamaha DT. На почти всички Ямахи е такова. Имам 2 кранчета и двете са с един и същ проблем- тази гумичка.
          Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
            Здравейте! Кранчето за горивото не ми затваря, поради старо гумено уплътнение. От къде мога да си купя такова или да ми изработят ? Представлява това и го няма в мото магазини, питал съм на много места.
            ето, от тук може да го купиш

Коментар

Ако си от София мини провери има един магазин за всякакви О-рингове, пръстени и т.н. Намира се на ул. Опълченска, ако завиеш от сливница по опълченска посока гарата, на първия светофар (то е едно изкачване) отдясно е магазина!

Коментар

И моето беше закъсано и неспираше.Пробай да завъртиш гумичката на обратно.От задната страна не е работило и е запазена.

Коментар

Първоначално публикуван от fichi Преглед на мнение
                  И моето беше закъсано и неспираше.Пробай да завъртиш гумичката на обратно.От задната страна не е работило и е запазена.
                  Напукват се от старост дори и на нови само 10-15 годишни мотори. Явлението е масово и на мен перманентно ми трябват такива при това не със срок на доставка ?+? дена.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Етого кмплектчето-http://shop.ml-racing.eu/category/10400000000/vehicle/56134!!Ама сроковите за доставка маи бяха около 10 дена!

Коментар

Абе ей точно това: http://shop.ml-racing.eu/category/10...6?show=gallery , търси човека, но пише че го няма налично. Мисля, че някъде съм срещал постове в които се пишеше за изработка на гумени уплътнения, в Крън ли беше, в Енина ли?Пиши на Чичко Фър - той е в час с тези неща.
                      Силата е нищо без контрол.

Коментар

И тук има надпис - "за съжаление не е наличен" Цената от 25лв. за едно гумено уплътненийце също не е за коментар ама нейсе.

Всъщност то заглавието на темата е малко сбъркано. Ключовата и трудна за постигане думичка е "бензиноустойчиви". Та ако колегата не възразява и някой модератор прецени - може да се добави или подмени.
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                          И тук има надпис - "за съжаление не е наличен" Цената от 25лв. за едно гумено уплътненийце също не е за коментар ама нейсе.

Всъщност то заглавието на темата е малко сбъркано. Ключовата и трудна за постигане думичка е "бензиноустойчиви". Та ако колегата не възразява и някой модератор прецени - може да се добави или подмени.
                          Благодаря на всички отзовали се!
                          Маслоустойчиви, защото мотора е цвайка и маслото е в бензина, но няма проблем! Аз ако намеря ще си взема няколко. По-напред колегата беше написал, че на Трабант били подобни, ще проверя. Иначе 25 лв. само за гумички не ми се дават
                          Цяло чисто ново кранче е 65 лв.
                          Същото е, въртял съм го и двете ми кранчета имат този проблем!?
                          Yamaha WR 200

Коментар

e, другия път напиши, че го търсиш за 2,50 лв. да не се хабим да ти пращаме линкове

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                              e, другия път напиши, че го търсиш за 2,50 лв. да не се хабим да ти пращаме линкове
                              Колега, благодаря за линка, но ще изчакам, няма смисъл да бързам. Естествено, че ако не намеря друго, ще купя това.
                              Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X