Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крива капла.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Крива капла.

Изправяне на шината и центроване на каплата са две различни неща, не ги бъркайте.
    А за спиците - въртиш с ключа, докато се развие или скъса. После сменяш.

Коментар

Първоначално публикуван от alexey Преглед на мнение

П.П- с вд40 не става колега явно много е клеясала ниплата, ще пробвам с нагрявка другата седмица, та да видим какво ще стане!
      Хайде да пробваш един метод,първо взимаш едно шило и разчопляш ръждата по челото на нипела,до като стигнеш до здравата спица,до като я видиш,след като свършиш тази процедура,вечерта пръскаш обилно с ВД-то,на сутринта пръскаш отново и започваш първо затягане после отвиване но не да скъсаш спицата,ако не е изгнила ще се отвие иначе ще се скъса,цялата процедура само че се прави със специален ключ.

Коментар

Добре ще го пробвам това с шилото.
        Ванко аз знам как се центроват на велосипеди, мисля че начина ще е същия и за моори, но не бях сигурен дали ще може да се изправи, защото е доста кривичка апак и е голям борда на шината.

Коментар

Е щом знаеш, най-големия ти проблем си остава в пъти повечето ръжда по спиците и нипелите на моторите, но и за това ти казаха лек вече. Успех и да кажеш какво е станало.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
          X