Авиационният бензин не е 120 октана, и не е препоръчан за двутактови двигатели, така или иначе не вървят особено добре с него. Няма проблем да се смесва с обикновен от бензиностанцията обаче. За това питах къде се намира 120 октанов, понеже това си е състезателен бензин, а такъв миналата година търсих от всички големи производители в Бг и само от омв ме насочиха към един 102 октанов който се ползвал в рали, другите въобще не се занимаваха с такива неща.
За бензин съществуват повишители на октаново число и стабилизатори на гориво.
Повишителят повишава октановото число на бензина. Ползва се при наточени двигатели с висока компресия, когато нямаш достъп до състезателен бензин с висок октан.
Стабилизаторът е течност която се сипва в резервоара при зазимяване на мотора, когато ще трябва да престои бензина в резервоара цяла зима.
на априлията от времена време права бъркочи
със 120 октанов и 100 октанов във 5 литрова туба 2 литра 120 октанов с 3 литра 100 октанов и слагам добавка редекс и ма голиама разлика за харчене мисла чее еднакво
ако ти е стандартен мотора НИКОГА няма да върви повече с тоя бензин, напротив-по-малко!Прочети какво е специфичното за високооктановия бензин.
колкото по високооктанов е бензина толкова по добре е за двигателя
аз не съм съгласен-дори напротив-смятам че е най-добре да се кара с бензин с възможно най-ниско октаново число, които обаче бензин да не се възпламенява преди свеща да е дала искра.
аз не съм съгласен-дори напротив-смятам че е най-добре да се кара с бензин с възможно най-ниско октаново число, които обаче бензин да не се възпламенява преди свеща да е дала искра.
... е да, говориш за детонациите при нискокачествения бензин. но къде има такова гориво за което говориш ти ?
... е да, говориш за детонациите при нискокачествения бензин. но къде има такова гориво за което говориш ти ?
Не ме разбра-когато мотора е направен да работи с 95, караш с 95, ако на същия му сипеш 120 октанова чорбичка, ще се получи една слабо вървяща машина-тва дет разпрят, че кат сипеш бензинче с милярдите октани, моторя едва ли не ше фръкне са пълни глупости.Според степента на сгъстяване се определят октаните.Моща не идва от октановото число-идва от количеството окислител в горивото(основно) - та нали затва се слагат турботата-за да вкарат повечко въздух.
Коментар