Обява

Свий
Няма добавени обяви.

XT 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• XT 250

Здравейте на всички!Нов съм във форума ,макар вече да съм леко поовехтял... Свалям шапка на всички,които имат знанията,уменията,опита и най-вече желанието да ги споделят със по-некомпетентните,към които се причислявам и аз Моторът ми е ХТ 250-със два вала в главата,двоен карбуратор и 6 скорости.От "Ямаха" БГ ми обясниха,че тази серия(30х)е правена само за японския пазар някъде през 80-те и че е почти невъзможно да ми доставят това,което ми е необходимо-гарнитура за капака на клапаните и маншоните на карбуратора към главата Ще съм много благодарен на всички,които дадат инфо как и откъде мога да ги намеря а също и някакви мнения за модела-струва ми се,чеХТ 250 ги няма много-много в БГ Иначе огромното ми желание е да карам XR 250 R-дано е рекъл Господ....Благодаря предварително и желая здраве и безаварийно каране на всички!
    ОФБ 2.2 ДТИ,YAMAHA XT,Дaihatsu Feroza SX 93

Re: XT 250

Ако дадеш по подробна информация за модела номер на рама и двигател ,аз ще ти потьрся частите в Гьрция .Мисля понеделник или вторник да пьтувам , та ако имаш кьсмет ще ги открия ако ли не ще ги порьчам и ще видим .
    не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

За чарколяците, пробвай при тези пичове:
      http://shop.wemoto.com/index.dyn?oid=3524657

Коментар

Благодаря за информацията и съдействието!MIHCELMOTO,рамата е 30Х-007833,дв.30Х.Ако откриеш нещо,можеш да позвъниш на 0888758776-казвам се Христофор.Аз ще ти звънна и ще се уточним.Чакам някой от по-старшите да каже нещо за моторчето,защото то ми е първото 4т от този вид и още много му се радвам.

Коментар

MISHELMOTO,извинявам се за правописната грешка

Коментар

в гърция най вероятно ще ти намерят и двете неща
            -наистина за европа не се е внасял но се внася хт350 пак е 2 вала -около 90% съм сигурен че ще стават -специално маншоните на карба..може би и капака защото главата му е същата и май само в диаметъра на буталото е основната разлика..но може и да бъркам
            -виждал съм ги и двата ..поне на външен вид ми изглеждаха същите ..струва си да провериш

Коментар

Митков,благодаря за инфо-то.То и двете неща още не са заминали съвсем,но се страхувам,че маншона на карба ще се донапука съвсем и ще започне да дърпа въздух,а терапията със силикон не ми изглежда много надеждна....Ще проверя и въпроса със ХТ 350-дано излезе нещо

Коментар

........просто нямам думи...Докато аз се вайках във форума,MISHELMOTO набави и ми изпрати нещата Оказа се,че във Гърция наистина ги има....Обаче по-важното е,че има такива ТОЧНИ хора като Мишо Благодаря ти още веднъж,приятелю!

Коментар

браво и на форума-за пореден път доказа своята полезност
                  ..в гърция има части за моторите внасяни от япония ..или поне такива са моите наблюдения
                  ..по европата ги няма -там имат само за моделите които внасят
                  другаде където има за японските е Англия някой ако има познати..но Гърция определено е по близо

Коментар

........така е Митков...Аз съм съвсем отскоро във форума,и честно казано, не очаквах такава ефективност.Сега вече знам,че форумът т.е.хората,които го правят,са THE BEST!

Коментар

Много съм разочарован от Ямаха Българиа Имам мотор Ямаха ттр модел проиводство от 93 до 96 и ходих няколко пъти за части и ми казват различни мнения или номера не отговаря или нямат каталог или бил японски стандарт Направи ми впечатление роват там в някаква книга и се потят момчетата и се чудя що не вземат да ми кажат че намат каталог та ме разиграват само Иначе ходя за части при китосаната на ул Пиротска и съм доволен от там

Коментар

Точно за части,за ТТР 600 ще ходя утре .И в Гьрция не всичко има в наличност, но в рамките на една седмица се справят с доставката .
                        До колкото сьм чул , собственика на Ямаха в Бьлгария ,е Грьк от Атина .
                        В Солун има други двама голями совственици на Ямаха , и цените им са доста добри, например ;

бутало ХТЗ 660-51 евро (оригиналночасти)
                        бутален болт-20евро
                        сигменти - Ямаха ХТ 600 =20 евро ,ХТЗ 660=20 евро
                        калник ТТР 600 заден -23 евро
                        калник ТТР600 преден-30 евро
                        капаците до седалката-по 25 евро
                        маската за фара -35

Има и части , дето ми се виждат доста солени напримерно ;

долната част на конзолите за курмилото са по 16 евро едното
                        спирачен педал за ТТР600 -30 евро
                        маслена помпа ХТЗ 600 някаде 70-80 евро .
                        Последно редактирано от mishelmoto; 05-03-07, 19:05.
                        не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X