Здравейте на всички!Нов съм във форума ,макар вече да съм леко поовехтял...
Свалям шапка на всички,които имат знанията,уменията,опита и най-вече желанието да ги споделят със по-некомпетентните,към които се причислявам и аз
Моторът ми е ХТ 250-със два вала в главата,двоен карбуратор и 6 скорости.От "Ямаха" БГ ми обясниха,че тази серия(30х)е правена само за японския пазар някъде през 80-те и че е почти невъзможно да ми доставят това,което ми е необходимо-гарнитура за капака на клапаните и маншоните на карбуратора към главата
Ще съм много благодарен на всички,които дадат инфо как и откъде мога да ги намеря а също и някакви мнения за модела-струва ми се,чеХТ 250 ги няма много-много в БГ
Иначе огромното ми желание е да карам XR 250 R-дано е рекъл Господ....Благодаря предварително и желая здраве и безаварийно каране на всички!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
XT 250
Свий
X
-
Коментар
-
Re: XT 250
Благодаря за информацията и съдействието!MIHCELMOTO,рамата е 30Х-007833,дв.30Х.Ако откриеш нещо,можеш да позвъниш на 0888758776-казвам се Христофор.Аз ще ти звънна и ще се уточним.Чакам някой от по-старшите да каже нещо за моторчето,защото то ми е първото 4т от този вид и
още много му се радвам.ОФБ 2.2 ДТИ,YAMAHA XT,Дaihatsu Feroza SX 93
Коментар
-
в гърция най вероятно ще ти намерят и двете неща
-наистина за европа не се е внасял но се внася хт350 пак е 2 вала -около 90% съм сигурен че ще стават
-специално маншоните на карба..може би и капака защото главата му е същата и май само в диаметъра на буталото е основната разлика..но може и да бъркам
-виждал съм ги и двата ..поне на външен вид ми изглеждаха същите
..струва си да провериш
Коментар
-
Митков,благодаря за инфо-то.То и двете неща още не са заминали съвсем,но се страхувам,че маншона на карба ще се донапука съвсем и ще започне да дърпа въздух,а терапията със силикон не ми изглежда много надеждна....Ще проверя и въпроса със ХТ 350-дано излезе нещо
ОФБ 2.2 ДТИ,YAMAHA XT,Дaihatsu Feroza SX 93
Коментар
-
........просто нямам думи...Докато аз се вайках във форума,MISHELMOTO набави и ми изпрати нещата
Оказа се,че във Гърция наистина ги има....Обаче по-важното е,че има такива ТОЧНИ хора като Мишо
Благодаря ти още веднъж,приятелю!
ОФБ 2.2 ДТИ,YAMAHA XT,Дaihatsu Feroza SX 93
Коментар
-
браво и на форума-за пореден път доказа своята полезност
..в гърция има части за моторите внасяни от япония ..или поне такива са моите наблюдения
..по европата ги няма -там имат само за моделите които внасят
другаде където има за японските е Англия някой ако има познати..но Гърция определено е по близо
Коментар
-
Много съм разочарован от Ямаха Българиа Имам мотор Ямаха ттр модел проиводство от 93 до 96 и ходих няколко пъти за части и ми казват различни мнения или номера не отговаря или нямат каталог или бил японски стандарт Направи ми впечатление роват там в някаква книга и се потят момчетата и се чудя що не вземат да ми кажат че намат каталог та ме разиграват само Иначе ходя за части при китосаната на ул Пиротска и съм доволен от там
Коментар
-
Точно за части,за ТТР 600 ще ходя утре .И в Гьрция не всичко има в наличност, но в рамките на една седмица се справят с доставката .
До колкото сьм чул , собственика на Ямаха в Бьлгария ,е Грьк от Атина .
В Солун има други двама голями совственици на Ямаха , и цените им са доста добри, например ;
бутало ХТЗ 660-51 евро (оригиналночасти)
бутален болт-20евро
сигменти - Ямаха ХТ 600 =20 евро ,ХТЗ 660=20 евро
калник ТТР 600 заден -23 евро
калник ТТР600 преден-30 евро
капаците до седалката-по 25 евро
маската за фара -35
Има и части , дето ми се виждат доста солени напримерно ;
долната част на конзолите за курмилото са по 16 евро едното
спирачен педал за ТТР600 -30 евро
маслена помпа ХТЗ 600 някаде 70-80 евро .Последно редактирано от mishelmoto; 05-03-07, 20:05.не казвай всичко но знай какво казваш
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар