Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за КТМ 450 ЕХС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Информация за КТМ 450 ЕХС

По сайтовете на заводските отбори дават 450-ките по 60 к.с. на двигателя, серийните са найстина около 53-55 коня. Става въпрос за кросовите модификации.
    Последно редактирано от Краси; 15-03-11, 22:29.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
      Колеги вие с какво масло карате sx-450
      За последните 10 години на всичките си мотори ползвам 10w60 и мисля, че повече от перфектно.
      Може би знаеш, че втората цифра, колкото е по голяма, толкова маслото е по-устойчиво и си запазва свойствата при висока температура. Това е особено важно в гората, където често се случва да работят двигателите при високи температури като се забием в някоя пътека.
      motobattalion

Коментар

Аз съм с 10w40 Мотул и се опитва да го погорва та затва питам .......то нема да е от маслото явно де
        ама така за котсултациика , да си питам .Може и ваще да го опитват мослото де.Пзрави на всички КТМ-исти.....
        и не само!
        Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

По каталога на КТМ, трябва да е 10в50. Пък ако му сипете 10в60 още по-добре, естественно на още по-добра цена
          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Предпочитана марка иматели за маслата

Коментар

Първоначално публикуван от milen765 Преглед на мнение
              Предпочитана марка иматели за маслата
              Ако е отправен въпроса към мен предпочитана марка е Мотул - "правят ми отстъпка там добра" но все пак ако някой се е сблъсквал с подобни проблеми а с други масла го няма да казва, все ми е едно каква марка е стига да е хубаво......Няма да го пия я! - виж ако беше нещо за пиене вече сигурно щях да имам предпочитания .
              Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Колега от Етрополе- моя мотор не е КТМ,но се зачетох във вашата тема и реших да се включа с моя коментар за маслото.Ползвах веднъж Мотул 10в40 300в фактори лайн,сега пак съм с мотул само,че 10в50полусинтетика/поради финансови причини/.Имам още 500мили до смяната и съм взел за следващата смяна ЯКО 15В 50 ще е лятото.Има и други марки освен Мотул с добри показатели-Агип,Бардал,Путолайн и др.Мисля ,че с времето всеки се ориентира кое масло е подходящо за мотора спрямо сезона и начина на експлоатиране.

Коментар

приятели от казанлък миналото лято караха с yacoo 15-50, но неостанаха очаровани на едното suzuki при следващата смяна нямаше 200-300гр.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X