Обява

Свий
Няма добавени обяви.

XR мания - 400/440сс

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: XR мания - 400/440сс

    Колега благодаря ти за одговора,тои проблема при мен още си е актуален-още търся манивела макар да съм задал въпроса си преди доста време.Имам и друго питане.Оста със шлиците за скоростното лостче еднаква ли е със такава от XR250 щото от 250 намирам ама от 400 не.

    Коментар


    • От: XR мания - 400/440сс

      Може ли да ми препоръчате къде около Стара Загора мога да закарам моя хр 400 за проверка на сегменти, бутало, клапани,карбуратор, ангренажна, някои леки доработки по тоците и тн...

      Скоро го взех и ми направи впечетление, че ритача все едно прескача зъб понякога когато паля в момента когато ритам се усеща как прескача все едно не добре стегната манивелата, маркирах го с маркер доло където е хванат, но не е от там и си личи, че зъбите са здрави какво може да е ?
      Също и карбуратора е оригиналния мотора пали трудно студен и само в наи-долно положение на лостчето и дори при напълно загрял двг ако го върна горе мотора гасне(за сега съм сменил само масло)

      пп. карбуратора мисля да го сменям с микуни или еделброк гледам нови в ибеи са по 400 евра ако на някои му се намира запазен ....

      Коментар


      • От: До: XR-400

        аз имам ама как да го кача?

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X