Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Хр

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Хр

Разглобих ХР 600 защото чукаше и останових ,че имам луфт между биелата и болта .Мислех ,че е на втулка но се оказа ,че има само някакво покритие .В този случай сега цялата биела ли трябав да смена заради този луфт

До: Проблем с Хр

Премери буталния болт в двата края и по средата , трябва да има износване при него.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Колега то си личи как износването е в биелата,но мислех че там е на втулка преди да го разглобя а сега като видях че има само някакво покритие и сега единствения вариянт е да смема биелата ли

Коментар

Каква втулка
        Не е ли на иглен лагер
        Или е с калаена композиция като на колите
        Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
        0894328706

Коментар

Ами колега поне аз си мислех че е с втулка незнам защо така реших ,но се оказа че има някакво покритие само

Коментар

Първоначално публикуван от Honda_Xr600 Преглед на мнение
            Ами колега поне аз си мислех че е с втулка незнам защо така реших ,но се оказа че има някакво покритие само
            Това покритие го наричат циментация. Прави се втулка от фосфорен бронз и с нов ботален болт си готов.
            0877 877 297

Коментар

Няма втулка, няма лагер - директно е. Ако не се справиш - за 100-150 лева мога да ти уредя ремонта (включва и смяна на биелата естествено) при хората, които поддържат моя. Иначе нова биела е около 200 ако не се лъжа, но не вярвам да можеш да я смениш сам. Уточнявам - говоря за София.
              Honda XR600
              Kawasaki KLX650
              Honda XL600V Transalp
              +359 888 6З5 9З4

Коментар

Колега дай някакъв телефон да ти звънна да се разберем

Коментар

Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнение
                  Няма втулка, няма лагер - директно е. Ако не се справиш - за 100-150 лева мога да ти уредя ремонта (включва и смяна на биелата естествено) при хората, които поддържат моя. Иначе нова биела е около 200 ако не се лъжа, но не вярвам да можеш да я смениш сам. Уточнявам - говоря за София.

Не забравяйте ,че "оригиналните" резервни части са много далеч от качеството на частите за първоначално вграждане от завода производител. За 200 лева е повече от съмнително да намериш "оригинална" биела. Ако проблемът е САМО в главата на биелата ,а чопът е здрав , доста по-евтино и лесно ще излезе ако се разтърже елипсата(износването) и ушите на буталото. Прави се нов бутален болт по новия размер и си готов. Не се отваря целия двигател. Пробвано и изпитано с успех.

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                    Не забравяйте ,че "оригиналните" резервни части са много далеч от качеството на частите за първоначално вграждане от завода производител. За 200 лева е повече от съмнително да намериш "оригинална" биела. Ако проблемът е САМО в главата на биелата ,а чопът е здрав , доста по-евтино и лесно ще излезе ако се разтърже елипсата(износването) и ушите на буталото. Прави се нов бутален болт по новия размер и си готов. Не се отваря целия двигател. Пробвано и изпитано с успех.
                    Биелата к-т струва 268.00лв- производител http://www.tkrj.co.jp/ включва биела, чоп, лагер и шайби ако ги има за модела.
                    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Говорих с найстора и се разбрахме в понеделник в понеделник пак да му звънна за да се разберем кога да погледне двигателя

Коментар

Вчера си взех двигателя от майстора и ми каза който ти е правил преди двигателя рацете са му за трошенеСега чакам с нетарпение да ида на село да сложа двигателя и да яхна отново машинатаБлагодаря на всички които дадоха свойто мнение

Коментар

Първоначално публикуван от Honda_Xr600 Преглед на мнение
                          Вчера си взех двигателя от майстора и ми каза който ти е правил преди двигателя рацете са му за трошенеСега чакам с нетарпение да ида на село да сложа двигателя и да яхна отново машинатаБлагодаря на всички които дадоха свойто мнение
                          Аз не съм видял до сега "майстор" да не оплюе предишния "майстор".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X