Предлагат ми Suzuki Big 750, мисля на добра цена 1300 лв.но човека от когото го купувам не е собственик по талон (талона е от старите сиви),иначе мотора има Г.О. и преглед. Собственика по талон неможе да бъде открит. Да рискувамли ? Блогодаря предварително 

а данъците на моторите са си цифра надявам си наясно с това
 а данъците на моторите са си цифра надявам си наясно с това  ако не ти е познат продавача ...... отваряй си очите на 20 ако трябва , питай го защо се води на името на стария собственик ........ новия е длъжен в срок от 15 дена да го пререгистрира в КАТ на негово име и 2 месеца единия да го отпише а другия впише на свое име в Данъчното ...... Ако всичко по мотора е в ред не е краден или търсен по една или друга причина ще излязат най-малкото глоби които продавача трябва да заплати ........ Така че съвета ми е пред нотариуса парите и всички процедури да се спазят , договор за покупко продажба и т.н. , в момента в който имаш нотариално заверен договор ти си новия собственик и нотариуса носи наказателна отговорност ако се окаже че МПС-то име нещо нередовно , той е длъжен да провери и да се увери във истинноста и наличието на всички необходими документи .......
 ако не ти е познат продавача ...... отваряй си очите на 20 ако трябва , питай го защо се води на името на стария собственик ........ новия е длъжен в срок от 15 дена да го пререгистрира в КАТ на негово име и 2 месеца единия да го отпише а другия впише на свое име в Данъчното ...... Ако всичко по мотора е в ред не е краден или търсен по една или друга причина ще излязат най-малкото глоби които продавача трябва да заплати ........ Така че съвета ми е пред нотариуса парите и всички процедури да се спазят , договор за покупко продажба и т.н. , в момента в който имаш нотариално заверен договор ти си новия собственик и нотариуса носи наказателна отговорност ако се окаже че МПС-то име нещо нередовно , той е длъжен да провери и да се увери във истинноста и наличието на всички необходими документи .......

/ собствеността, за да защитят купувача, а и себе си. Щото, ако нещо стане първия "виновен" е нотариусът. А, хич не е приятно да обикаляш по районните и да доказваш, че нямаш сестра.
/ собствеността, за да защитят купувача, а и себе си. Щото, ако нещо стане първия "виновен" е нотариусът. А, хич не е приятно да обикаляш по районните и да доказваш, че нямаш сестра.

Коментар