Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с yz426

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с yz426

Благодаря ви много колеги ! Вчера преди да карам го запалих, поработи, изгасих го и проверих маслото сичко беше наред. Днес като покарам пак ще го раздвижа

Коментар

Първоначално публикуван от ktmracingbulgaria Преглед на мнение
      Благодаря ви много колеги ! Вчера преди да карам го запалих, поработи, изгасих го и проверих маслото сичко беше наред. Днес като покарам пак ще го раздвижа
      Несе шашкай и аз карам yzf 426 по каталог си ги дават да попипват масалце такаче несе притеснявай.
      Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Първоначално публикуван от VASILEV79 Преглед на мнение
        Здравеите,карам из426 .Появи се някакъв шум от двигателя ,които е наи ясно изразен при задържана газ при средни обороти,наподобява нещо като стържене.Които е запознат моля,да даде някакво мнение.Благодаря предварително.
        Колега наи добре иди при маистор ! но този шум според мен е от :
        1-ангренажната верига ти е за смяна
        Успех

Коментар

От: Проблем с yz426

Здравейте колеги, виждам ,че темата е стара ,но също ме тревожи маслото . Наскоро си взех Ямаха уз426ф . Смених и маслото с Мотул. След известно каране , изгорил е 10 литра бензин. Като извадя щеката показваше в максимума до последното каране ( в събота) , днес като извадих щеката да видя маслото ми показа малко повече от половината , но не в макса. Нормално ли е да е изгорил маслото ? Видях в по-горния пост, че krik4e е написал ,че си погорват по малко .И някой ако може да каже как да го премеря по-точно ? Ще съм благодарен !!

Коментар

Няма двигател който да не гори масло, дори и нов.
            Сигурен ли си, че правилно проверяваш нивото на маслото. До колкото знам се пали двигателя за 1-2мин. след това се гаси, изчакваш 5мин. и проверяваш нивото.
            Ако двигателя не пипа маслото и изведнъж започне да го гори в повече то тогава маслото е за смяна.
            EXC TPI 2019

Коментар

Лично моята ямаха wr250f за 1500 км колкото съм сипал толкова източвам.Предишния wr450 и той не пипаше масло но 10 л изгорен бензин си е сериозен разход на масло.Премери го още 2-3 пъти да си сигурен в нивото защото не винаги е еднакво зависи колко време е минало от загасянето на двигателя колко е загряло маслото и още други фактори.
              Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Преглед на мнение
                Лично моята ямаха wr250f за 1500 км колкото съм сипал толкова източвам.Предишния wr450 и той не пипаше масло
                Дай да ти покарам мотора и след това ще се учудиш от резултата,ако я караш в ливадите няма и да чуе за горене,и при моя е така - на разходка не пипа, ама на сериозно каране 200гр на 100км.

Първоначално публикуван от Xristo Petkov Преглед на мнение
                Здравейте колеги, виждам ,че темата е стара ,но също ме тревожи маслото . Наскоро си взех Ямаха уз426ф . Смених и маслото с Мотул. След известно каране , изгорил е 10 литра бензин. Като извадя щеката показваше в максимума до последното каране ( в събота) , днес като извадих щеката да видя маслото ми показа малко повече от половината , но не в макса. Нормално ли е да е изгорил маслото ? Видях в по-горния пост, че krik4e е написал ,че си погорват по малко .И някой ако може да каже как да го премеря по-точно ? Ще съм благодарен !!
                Чул съм, че на този модел се сменя маслото на 2 резервоара изгорен бензин, ако пък си случил и на Китайски Мотул, направо си готов.
                Последно редактирано от viki terzieva; 29-08-12, 13:33.

Коментар

Аз знам ,че е на 48 л. ?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X