Здравеите, всички и успешна нова 2007г. 
Имам голям проблем с мойта Хонда XL200 / знам, че е стар мотор
(89г.) но ми харесва и искам да си го карам/.
Изгоря ми бобината за искрата на свеща - долу на зездата при магнета.
След известно ходене по майстори се отказах от пренавиване и избрах варянта с електронно запалване от акумулатора. Като се използва вдинственно долу датчика.
Оставих си мотора в ръцете на известен майстор по тази част.
Взе ми 130лв. но не изкара и седмица след ремонта и започдана да прави странно мешане на оборотите след, като поработи 5-10 мин.
Тоест когато е студен двигателя работи равномерно и пали лестно, но след 5-10мин. работа заграява почва да пуши черно и да гасне(следващото палене става, когато истине).
Върнах мотора на въпросния майстор, но уви каза ми че това било от карборатора.
Прегледаха и карборатора - пак същия проблем.
Все пак имам няква представа и според мен неможе да е от карбуратор този проблем.
Та въпроса ми към вас от кое може да е електроника по запалване или карбуратор?
И мога ли да си намеря от някъде друга здрава звезда или препоръчаите майстор, който да ми помогне?
пс
Благодаря предварително за мненията и търпението за дългия ми пост.

Имам голям проблем с мойта Хонда XL200 / знам, че е стар мотор
(89г.) но ми харесва и искам да си го карам/.Изгоря ми бобината за искрата на свеща - долу на зездата при магнета.
След известно ходене по майстори се отказах от пренавиване и избрах варянта с електронно запалване от акумулатора. Като се използва вдинственно долу датчика.
Оставих си мотора в ръцете на известен майстор по тази част.
Взе ми 130лв. но не изкара и седмица след ремонта и започдана да прави странно мешане на оборотите след, като поработи 5-10 мин.
Тоест когато е студен двигателя работи равномерно и пали лестно, но след 5-10мин. работа заграява почва да пуши черно и да гасне(следващото палене става, когато истине).
Върнах мотора на въпросния майстор, но уви каза ми че това било от карборатора.
Прегледаха и карборатора - пак същия проблем.
Все пак имам няква представа и според мен неможе да е от карбуратор този проблем.
Та въпроса ми към вас от кое може да е електроника по запалване или карбуратор?
И мога ли да си намеря от някъде друга здрава звезда или препоръчаите майстор, който да ми помогне?

пс
Благодаря предварително за мненията и търпението за дългия ми пост.
) та той правеше така лятото и беше защото някакво кабелче от бубината към свеща се беше прекаснало, след като го сменихме та до сега няма проблеми да чукна на дърво. Не съм полезен знам но все пак
Коментар