Обява

Свий
Няма добавени обяви.

питане за сузуки др 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

На мен такъв ДР 600 ми беше изял нервите от ритане , докато разбера че съм изключил контакта . после като дадох на контакт от първия път запали
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Колега,аз имам такъв мотор от 2год. и в началото имах същите проблеми!!!
      Първият съвет ми е-не го пали НИКОГА с газ,защото ми се е случвало да го прескачам през кормилото!!!
      Второ-има си точки в положението на буталото ,където паленето може да стане дори с ръка.А именно,за да "намериш" тези точки ти е необходим ръчния де-компресор или този свързан с манивелата.

А,доколкото се отнася за шума в двигателя, все пак не забравяй,че това е DR.
      Според мен този шум се получава от хлабините в кобилиците и веригата на балансиращия вал.
      За шума не се притеснявай, моят го има откакто съм го взел,а му причинявам зверски тормоз и все още нищо му няма

Дано да съм ти бил полезен

УСПЕХ!!!
      "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
      А+
      LZ1DRZ

Коментар

да много ти благодатя за тази информация,кагато ме ритна му дадох газ.а можели нещо от центровката да е или те са така.иначе варви доста ималсам и други ама този е доста добар,иска две таралежки и повече газ.

Коментар

Имаш ЛС
          "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
          А+
          LZ1DRZ

Коментар

никои ли незнае от какво така рита и тръдно пали на манивела мотора като го бутна веднага пали и работи добре обаче като го ритам не пали на манивела много рядко пали от какво се далжи тава.

Коментар

Аз бих отишъл при майстор да видя дали декомпресора изобщо работи !
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от mladen
                никои ли незнае от какво така рита и тръдно пали на манивела мотора като го бутна веднага пали и работи добре обаче като го ритам не пали на манивела много рядко пали от какво се далжи тава.
                Има известна вероятност проблема да е в това че не риташ правилно манивелата . Паленето на 4Т си иска майсторлък.
                2010 CRF 250 R

Коментар

Съжалявам, че сега ти пиша но нямам Е-net вкъщи.
                  Аз имах проблем при паленето, някой път палеше, друк пут не, а накрая съвсем престана да пали и се чуваше страмно тракане от двигателя.След като бях при майстор той ми каза да проверя как са легалата на клапанте, че това бил дефект при ДР-те.И точно това се оказа изместено легло на клапан.
                  ​​MG Racing​ Yamaha YZ450F 2006

Коментар

да ама мотора си варви доста добре само кадето рита,ниакои пат пали сас манивела ама повечето пати рита,и незнам от каквое.

Коментар

Процедура за паленка

Според мен не спазваш процедурата за палене, а тя е - при всяко палене трябва да прекараш манивелата до такова положение, че тя да стане твърда и тогава можеш да се обесеиш с пълната си тежест на нея и буталото няма да мръдне, защото е в момент на згъстяване, след това пускаш манивелата в изходно положение и риташ рязко и отсечено без да подаваш никаква газ. Ако спазваш тази елементарана, но забавяща процедура ти гарантирам, че никога няма да те ритне и ще имаш безпроблемен старт. Дано съм бил ясен в обяснението си . Успех в карането и не се притеснявай от шумовете в двигателя, принципно сузитата са доста шумнички.
                      КТМ ExC 500

Коментар

Мотора вече е мой,но това е за друга тема.Проблема с паленето остава,при ритане , както го е описал RAMMSTEIN , само припуква.Смених му свещите и сега остава само да му видя настроиката на карбуратора и тогава пак ще видим.Иначе като запали мотора си върви чудесно.

Коментар

ами сега какав да си взема като си го продадох гледах едни тенерета ама са много зле даже и за повече пари им искат.

Коментар

На мотора му е прецакана електрониката.Била е пренавивана и е сменен единия датчик и от там идва целия проблем.Ако на някой му се намира такова нещо и е читаво нека пише.

Коментар

От: питане за сузуки др 600

Здравейте колеги , някой знае ли номерата на свещите за DR 600 , че ми трябват ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X