Обява

Свий
Няма добавени обяви.

питане за сузуки др 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• питане за сузуки др 600

искам да питам да ли нормално сузукито да рита при палене.или е нормално това.ако нее от какво е и как да го оправя.

нормално е
    има определена процедура която ако се спазва по не може да се случи

Коментар

Teзи сузукита нямат ли декомпресор ?
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

има декомпресор ама вече 3 ден немога да ходиа то ако е така всеки път.а от центровка нещо можели да е за мен това нее нормално

Коментар

Първоначално публикуван от mladen
          има декомпресор ама вече 3 ден немога да ходиа то ако е така всеки път.а от центровка нещо можели да е за мен това нее нормално
          E, щом има декомпресор как така ще те рита ???
          Я, погледни да не се е скъсало жилото без да си усетил !
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

здравое ама щего пробвам след някои ден да ми мине малко

Коментар

След като нагласиш буталото на згъстяване пускаи манителата да се върне до краи нагоре тогава тя прещраква и задеиства декомпресора и не рита ако тои не работи ползваи ръчния преди да ритнеш го опъваш и тои се освобождава щом мотора превърти един оборот

Коментар

Не е нормално.
                Навремето в Шумен една Хонда XL потроши краката на половината град . И след това никой не искаше да чуе за мотор без стартер.
                Аз имах един DR600 Djebel и не пропусках случай да демонстрирам как го паля с ръка. Ако е напълно изправен не трябва да рита.
                К. Кулев

Коментар

не даваи газ при палене

Коментар

не знам за този ама и една априлиа така прави и е 350 кобика едноцилиндрова апак моят е двуцилиндров и сас рака може да го запалиш не сам пробвал де бива да пробвам
                    [IMG]http://htftp.domainbg.com/didkata_s/Avatars/lqto.gif[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от mladen
                      здравое ама щего пробвам след някои ден да ми мине малко
                      Ритни го сега с другия крак и ако нямаш скоро пост тук, работата ще е ясна!
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

та сега да питам някои незнаели от какво е това дали е ангренажната верига или е нещо друго а клапаните можели и от тях да е

Коментар

Провери си свеща дали дава добра искра , ако е слаба или ти е ''заминала'' свеща може и от това да е. И един съвет , ако имаш ботуши ,пали с тях,боли по малко.

Коментар

искам да питам да ли знаете да ли им се прави центровка че сигорно е от нея.от друго така жестоко да рита мисля че неможе да е.ако някои да знае от какво е и каксе прави моля да пише.да мога да го оправя.

Коментар

ДР 600 има две свещи такаче е малко вероятно да е от тях

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X