Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с двигател на CRF450

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Такива работи по-добре на ЛС си ги пишете, че темата ще се разводни иначе ...
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Chinela, виж наистина някой да ти провери клапаните
      Както ми обясняваш, ми прилича на вкопани клапани !!!
      Нека първо видят това. Не бързай с алтернатора!

Коментар

Извинявайте ако ви отегчавам с моите проблеми но проверихме клапаните и пуловете няма проблем с тях. Нали ви казах, че единият от магнитите беше паднал вътре от алтернатора. Но както и да е може да не съм прав за всеки случай ако може да ми кажете откъде да си купя алтернатор пък макар и от щатите и колко струва.

Коментар

Може ли да ми препоръчате кой от двата сервиза да ползвам този на Еди или този на Мотобум

Коментар

Доколкото разбирам имаш проблем с маховика на който са магнитите..

http://www.bikebandit.com/partsbandi...id~1138071.asp
            2010 CRF 250 R

Коментар

Благодаря много ми помогна ще го поръчам отам. Остава въпроса къде да го сменя

Коментар

Обади се при Еди. Ще ти свършат работа.

Коментар

От сервиза на ЕДИ ми казаха да си взема мотора и да си търся къде да го правя не могат момчетата. Казаха по механичната част няма проблеми. Извикаха специалист по електрониките който прави моторите при тях и при мотобум и той каза, че няма проблем а мотора не пали и това си е. Има ли в тая държава някой които да ми подстави диагноза на мотора или поне на МЕН и да не се занимавам повече.
                  Кои каквото ми каза това и направих мотора го купих от сервиз на Хонда в Италия. Беше обслужен перфектно и 2 месеца съм го палил само с едно ритане поне 1000 пъти.

Коментар

Прекалил си с ританията!
                    --------------
                    Я го докарай в Стара Загора. Имаме един майстор, който когато никъде не могат да оправят мотора, той е човекът. Казва се Пейчо Одурмата!
                    ... и наистина разбира от електроника. Сериозно говоря !!!

Коментар

Имам човек който ще ти го оправи но не взима евтино.
                      Последно редактирано от sabin; 03-03-08, 19:34.

Коментар

обади се на кики - 0888624184 сервизът му е в горна баня
                        LZ1RED

Коментар

Край на мъките ми, най-после преключих с ремонта на мотора и вчера карах на сняг за първи път беше много забавно докато не натиснах предната спирачка по силно и видях снегът много от близко .

Коментар

Карането на сняг е свързано с мнооооого падания, дано си си сложил предпазители на радиаторите, за да не ги мачкаш лесно

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela
                              Край на мъките ми, най-после преключих с ремонта на мотора и вчера карах на сняг за първи път беше много забавно докато не натиснах предната спирачка по силно и видях снегът много от близко .
                              извинявай ама ми е лювопитно какьв се оказа проблема с твоя мотор
                              не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

да сподели какъв се оказа проблема
                                "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                                MG Racing Team

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X