Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с двигател на CRF450

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Прецакан електронен блок.

Коментар

мдаа една от възможно най-коварните повреди,много трудна за определяне
      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
      MG Racing Team

Коментар

абе елементарна е ама ако имаш 2ри такъв мотор

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
          Карането на сняг е свързано с мнооооого падания, дано си си сложил предпазители на радиаторите, за да не ги мачкаш лесно
          Сложих ги и не само тях, но ми остана един проблем винаги чупя ръчката на съединителя досега 4бр. и вече съм решил да си поръчам от тези които видях във форума дето се огъват навсякъде. Въпреки високата цена май при мен ще се изплатят много бързо

Коментар

Първият майстор при който закарах мотора имаше същият CRF450 но не се сети а веднага го разглоби защото бил чувал, че клапаните им били най-големиат проблем на тези мотори и оттам като се почна едно разглобяване един месец и винаги се учудваше когато не намери проблем никъде защото както съм писал по горе моторът го купих от сервиз на хонда и беше сервизиран перфектно луфта на клапаните беше точно толкова колкото е на чисто нов, и така нататъка но по горе съм описал сагата си. Та май наи важното се оказа да се намери проблема а не да се отстрани. И тук е момента да благодаря на всички от този форум благодарение на които разбрах, че вече знам колко много незнам за моторите.

Честита и безавариина нова година на всички и дано да имаме възможност да караме само нови мотори в EU

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela
              Карането на сняг е свързано с мнооооого падания, дано си си сложил предпазители на радиаторите, за да не ги мачкаш лесно
              Сложих ги и не само тях, но ми остана един проблем винаги чупя ръчката на съединителя досега 4бр. и вече съм решил да си поръчам от тези които видях във форума дето се огъват навсякъде. Въпреки високата цена май при мен ще се изплатят много бързо

Ако си слижиш като мойте железните предпазители на ръцете няма да трошиш ръчки.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela
                Първият майстор при който закарах мотора имаше същият CRF450 но не се сети а веднага го разглоби защото бил чувал, че клапаните им били най-големиат проблем на тези мотори и оттам като се почна едно разглобяване един месец и винаги се учудваше когато не намери проблем никъде защото както съм писал по горе моторът го купих от сервиз на хонда и беше сервизиран перфектно луфта на клапаните беше точно толкова колкото е на чисто нов, и така нататъка но по горе съм описал сагата си. Та май наи важното се оказа да се намери проблема а не да се отстрани. И тук е момента да благодаря на всички от този форум благодарение на които разбрах, че вече знам колко много незнам за моторите.

Честита и безавариина нова година на всички и дано да имаме възможност да караме само нови мотори в EU
                Абе то да ти кажа чесно твоят проблем беше много гаден, и който и да е щеше да почне от клапъните. Това с електрониките да работят ама не както трябва е много рядко явление. Обикновенно или работят или не.

Коментар

Re: Проблем с двигател на CRF450

Сервиз с гаранция в Солун, на Хонда!.Но много яко цакат с еврото и ако при демонтажа се установи някаде леко износване се подменя с ново. Просто много скъпо.

Коментар

Проблем с тоците на ЦРФ-а

Моля за малко помощ, загубих тока на свещта, дори като сваля лулата от бобината и сложа свещта пак няма !!! Дали е бобината или електронното, модела е 2003 Благодаря .

Коментар

До: Проблем с двигател на CRF450

Първо намери като твоя мотор-работещ, 2003г. мисля и 2004 е същия, 2005 вече не е! Вземи първо с неговия кабел, ако няма взимаш и бобината, ако пак няма мениш и ЦДИ-то. Ако пак няма сваляте левия капак, връщаш всичко от твоя и пак същата процедура с елиминиране едно по едно на всички елементи по веригата. Все нещо ще се обади Дано ти станах ясен. Ще спестиш камара пари по този начин

Коментар

До: Проблем с двигател на CRF450

мерси,проблема е бил в бутона за гасене!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X