Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha xt 600e

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha xt 600e

Здравейте,мотора недозарежда зарежда 12,5max какъв може да е проблема,благодаря

Реле или "звезда". Ма трябва да се премери.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Виж акумулатора в какво състояние е, ако е свършил може и там да е проблема.
      Другото е релето, ако се стигне до смяна си купи от Марто от Пловдив. Лесно ще го намериш, прави ги добре и на човешка цена.

Коментар

Попринцип батерията не е много читава държи ток два три дни но замерих и не зарежда добре и затова питам защото и Нова батерия да взема не зарежда ли ще я смачка и нея този Марто ако се наложи къде да го намеря

Коментар

Марто ще го намериш, ама си приготви едни парички...
          Ше започне да те убеждава да си купиш нешунтиращо реле, заедно с друг статор
          Минал съм по този път,и се отказах от него
          Но пък има и доволни клиенти - та както решиш
          Панайот Бърдарски
          0887 60 77 22

Коментар

Щом акумулатора не е читав не очаквай валидно замерване! Пробвай с годен и зареден (дори взет на заем) и тогава ако има проблем го търси по веригата.
            За Марто - аз преди време купувах реле от него с него карах и с него си продадох мотора. Не ме е убеждавал да сменям нещо друго но знам ли, може нещата да са се променили.
            Но както и да е, според мен проблема се корени в съсипан акумулатор.

Коментар

• pansim
              pansim коментира
              Редактиране на коментар
              нещунтиращите релета явно са му нови като разработка.
              Обаче при мен разликата в ремонта беша драстична - около 350лв при Марто спрямо 60лв само статор. Релето си беше и още е здраво!
              Ама - за всеки влак си има пътници.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X