Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Yamaha WRF 400cc 2000г

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Проблем с Yamaha WRF 400cc 2000г

    Привет на всички искам да споделя следният проблем преди седмица две си взех въпросният мотор yamaha WRF 400 с групата покарахме здраво няколко дни винаги преди след каране съм проверявал масло веригата и тнт. Но след последното каране забелязах масло от двигателя под лоста за скорости и около датчика който излиза от скоростите при нужда мога да кача видео. Мотора си върви нормално затова не съм го усетил в движение имам подозрения че може да е от семеринга зад предният пиньон. Помагайте благодаря предварително.

  • #2
    Може и от смазката на веригата да се оттича там. Сваляш веригата , демонтираш пиньона , измиваш хубаво двигателя , палиш , включваш на по-висока предавка , и гледаш дали ще се появи омасляване. Може и от оста на скоростния лост да е.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

    Коментар


    • #3
      Благодаря ще се пробва най вероятно но не е от веригата защото на нея и слагам спрей който е черен или сив а това си е зеленикаво масло Мотул в двигателя е такова.Тези дни като сменям маслото ще се провери но най много беше омаслен болта доло на лоста и след като спра капе мноого малко и спира. Нарочно оставих мотора студен с вестник отдолу за да видя дали капе но няма нито капчица
      Последно редактирано от DidoYamaha; 13-01-20, 12:47.

      Коментар


      • #4
        Лоста за скоростите много често след удар се криви самата ос, толкова малко мърда колкото да се отдели съвсем леко от семеринга и да прокапе. Зад пиньона има семеринг, втулка и о-пръстен. Там може едно от трите да е проблемно.
        EXC TPI 2019

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X