Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с карбуратор на XT600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: XT600 карбуратор

премери разстоянието между двата болта,защото няма друг начин за захващането.има и друг модел ,но трябва да стане и тази

Коментар

Re: XT600 карбуратор

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
      премери разстоянието между двата болта,защото няма друг начин за захващането.има и друг модел ,но трябва да стане и тази
      може и да става, макар че със сигурност са ми различни диаметрите и маншоните. ако съм сигурен, че има проблем, бих си взел. но на пръв поглед ми изглежда нормално - двата маншона са здрави, не са напукани.
      но карбураторът се държи само на десния маншон, а левия - обратното, по-скоро той се държи за карба.
      а и си върви нормално, няма от къде да засмуче въздух сякяш. т.е. ще карам така, пък ако се скапе нещо - тогава ще му мисля
      Прикачени файлове

Коментар

До: Проблем с карбуратор на XT600

Смених маслото на моето XT и сега не знам какво количество е нужно на двигателя.Някакви идеи
        АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НА ДЕН НЕ ИЗПИТАШ СТРАХ, ЗНАЧИ НЕ ЖИВЕЕШ !!!

Коментар

Първоначално публикуван от vasko_gaz 66 Преглед на мнение
          Смених маслото на моето XT и сега не знам какво количество е нужно на двигателя.Някакви идеи
          На книга го дават така :
          Общо количество на маслото - 3.3 литра
          Смяна на масло без филтър - 2.7 литра
          Смяна на масло с филтър - 2.8 литра
          Lesidren.com

Коментар

Благодаря за информацията.
            АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НА ДЕН НЕ ИЗПИТАШ СТРАХ, ЗНАЧИ НЕ ЖИВЕЕШ !!!

Коментар

До: XT600 карбуратор

кажете ми от каде да си купя бутало със сигменти за хт-600
              Прикачени файлове

Коментар

До: XT600 карбуратор

Свържи се с Гоблин, мисля, че той ще ти свърши работа!
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [/FONT]________________________________________
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Темата е стара, но тъй като става въпрос за карбуратори на тенере, а вие сте компетентни, дали някой знае комплекта игли за тенере дали е същия като този на XT 600 2kf 1988г. Задавам въпроса тъй като не успявам да открия такъв комплект за моята Ямаха 2kf, а само за 3TB карбуратор какъвто е и на тенерето. Тук намерих едни данни за двата карба, но не са ми ясни изцяло.

Колегата моля да ме извини, но не исках да отварям нова тема по въпроса. Благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                  X